Baby prosím vás... Každý rok musím meniť tieto poličky lebo mi zhrdzaveju..... Ako sa o to staráte.. Pravidelne vždy piatok a ešte niekedy utorok ich čistim a sú pekné možno 3 mesiace a potom postupne začínajú pomaly hrdzaviet.... Nejaký prípravok alebo co... Ďakujem
@radkaradix asi by bolo lepšie niečo umelé, alebo co.. Aké máte vy poličky 🙂
Treba investovat do kvalitnejsieho vyrobku. Prave cistenim chemiou tu slabu jednu vrstvu chromu poskodzujes a tak to hrdzavie. Kvalitne vyrobky maju vstvy tri a viac a vydrzia roky.
My mame kvalitne kovove uchytky a policku sklenenu, bez poskodeni ju mame uz 10 rokov, odkedy sme sa nastahovali, odkedy sa to namontovalo je to v tom sprchovom kute a denno denne zaliate vodou, iba vodny kamen odstranujem, obcas vyberiem policku a vydrhnem vodny kamen cele
ja používam na čistenie gel na hrdzu a vodný kámeň od Eurony a mám ich stále pekné
ja mam tu druhu a nemam ju vobec hrdzavu. V sprche ju mam asi 4 roky 😅 umyvam ju froschom malinovym, a ak aj tam je naznak hrdze, tak ide normalne dole
Zalezi aj cim cistis. Mali sme ten problem v hoteli ze nam rychlo hrdzaveli policky a museli sa casto menit. Na taketo policky len clin alebo nejaky cistic na leskle plochy. Pozor na chlor savo atd z toho hned zhrdzaveju..
Nekupovať ich? Je to proste vo vlhkom prostredi s tým sa nedá nič robiť
Treba kvalitnejsi material... ja mam na taky styl uz x rokov v sprchov kute a nic nehrdzavie...
@queen_mary ten froschom Je na hrdzu? Kde to kúpim 🙂
@zarka2020 práve preto, ako rýchlo sa ničia, sme si ich nedali. Myslím, že niet spôsobu, ako ich udržať roky ako nové.. skús nájsť nejakú alternatívu, iný materiál,..