Ako sa staráte o poličky v kúpeľke?

zarka2020
24. júl 2020

Baby prosím vás... Každý rok musím meniť tieto poličky lebo mi zhrdzaveju..... Ako sa o to staráte.. Pravidelne vždy piatok a ešte niekedy utorok ich čistim a sú pekné možno 3 mesiace a potom postupne začínajú pomaly hrdzaviet.... Nejaký prípravok alebo co... Ďakujem

radkaradix
24. júl 2020

@zarka2020 práve preto, ako rýchlo sa ničia, sme si ich nedali. Myslím, že niet spôsobu, ako ich udržať roky ako nové.. skús nájsť nejakú alternatívu, iný materiál,..

zarka2020
autor
24. júl 2020

@radkaradix asi by bolo lepšie niečo umelé, alebo co.. Aké máte vy poličky 🙂

24mima
24. júl 2020

@zarka2020 treba kúpiť kvalitnejšiu značku a nezhrdzavie nič... Mame keuco namontované cca 4roky v sprchovom a žiadna hrdza(vodný kameň si nevšímajte😉) ... Robia aj rohove poličky

renatka1985
24. júl 2020

Treba investovat do kvalitnejsieho vyrobku. Prave cistenim chemiou tu slabu jednu vrstvu chromu poskodzujes a tak to hrdzavie. Kvalitne vyrobky maju vstvy tri a viac a vydrzia roky.

danieli
24. júl 2020

My mame kvalitne kovove uchytky a policku sklenenu, bez poskodeni ju mame uz 10 rokov, odkedy sme sa nastahovali, odkedy sa to namontovalo je to v tom sprchovom kute a denno denne zaliate vodou, iba vodny kamen odstranujem, obcas vyberiem policku a vydrhnem vodny kamen cele

1aduliatko1
24. júl 2020

ja používam na čistenie gel na hrdzu a vodný kámeň od Eurony a mám ich stále pekné

queen_mary
24. júl 2020

ja mam tu druhu a nemam ju vobec hrdzavu. V sprche ju mam asi 4 roky 😅 umyvam ju froschom malinovym, a ak aj tam je naznak hrdze, tak ide normalne dole

selest
24. júl 2020

Zalezi aj cim cistis. Mali sme ten problem v hoteli ze nam rychlo hrdzaveli policky a museli sa casto menit. Na taketo policky len clin alebo nejaky cistic na leskle plochy. Pozor na chlor savo atd z toho hned zhrdzaveju..

sims4
24. júl 2020

Nekupovať ich? Je to proste vo vlhkom prostredi s tým sa nedá nič robiť

sense
24. júl 2020

Treba kvalitnejsi material... ja mam na taky styl uz x rokov v sprchov kute a nic nehrdzavie...

zarka2020
autor
24. júl 2020

@queen_mary ten froschom Je na hrdzu? Kde to kúpim 🙂

magda30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jankapepe
24. júl 2020

@zarka2020 ? A načo kupuješ niečo čo vieš že sa pokazí???