Prosim kto ma tento kavovar,ako sa odvapnuje,dakujem
@heni3 v návode je to pekne rozpísané?
@stellarstar dakujem za pomoc,mame kavovar uz 3 roky,vyskytol sa problem a chceli sme poradit,ale ako vidim kazdy radi precitat navod,,takze dakujem,skusim servis,mozno tam budu ustretovejsi ludia
@heni3 tak napíš aký problém máš? Ja nechápem prečo treba z ľudí ťahať?? Napíšem aký mám problém a čakám a nie byť taká nepríjemná ako ty. Tak ešte raz rozpìš aký máš Problem
@heni3 a áno v návode sa toho veľa dočítaš
@stellarstar pisala som tu prvy krat,dala som nadpis,a myslela som ze to potom cloveku ktory chce poradit opisem a ine od zaciatku necitam,len ze treba citat navod,takze sa ospravedlnujem ze moja reakcia je uz taka aka je,,Radila som vela krat ale radu som pytala prvy krat.Zial prispevok sa uz neda zmazat,mozno da,ale ani to neviem,dakujem a ospravedlnujem sa
@heni3 ako sa odvápnuje..... toto resp postup nájdeš v návode. Mam tiež multi kávovar návode mam aj knihu aj v telefóne a tam je naozaj veľmi pekne rozpísané aj chyby sú tam a ako odstrániť chyby. Nikde nepíšeš že si chcela radu ci máš problém. Úprimne aka otázka taka odpoveď tak sa odpovediam nečuduj
@stellarstar ok
@heni3 a problém máš aký? Mala som saeco a teraz mam krups. Alebo už pomoc nepotrebuješ?