Milé dámy, možno hlúpa otázka 😄, ale viete mi prosím poradiť? Mám zajednanú novú kuchynskú linku, ktorú mi budú realizovať až v ďalšom roku. Mám tam navrhnutú vstavanú chladničku, aby to vyzeralo kompaktne. Lenže, keďže je vstavaná, dostanem sa potom ku zásuvke chladničky, keď ju budem odmrazovať? Ešte budem nakoniec meniť návrh. 😂Vopred ďakujem za info.
Neodmrazuje sa. Nove chladnicky urobia tuto vec za vas. Umyvanie bude zlozitejsie, pri zapnutej - vzdy mi pipa alarm 😄 alebo na par minut vypnut elektricky istic.
@belllinka Ja mám doma osemročnú a tá sa veru ešte odmrazuje. 😄 Toto je príjemná informácia, že už to vedia robiť aj samé. Asi žijem ešte v jaskyni.
A nedá sa ti vnútri stočiť kolieskom na 0 a teda sa vypne? Ja mám vstavanú, robím to takto. Aj mraznička sa vypne, niekedy ju proste potrebujem umyť, netvorí sa tam ľad, ale pre svoj dobrý pocit 😁
v praci odmrazujem tak ze posypem solou a lad sam odpadne .. utrem a ide sa dalej
To sa este predavaju chladnicky, co treba odmrazovat? Ak hej, tak si vyber samoodmrazovaciu.