Ako sa odmrazuje zabudovaná chladnička s mrazničkou?

2. dec 2021

Milé dámy, možno hlúpa otázka 😄, ale viete mi prosím poradiť? Mám zajednanú novú kuchynskú linku, ktorú mi budú realizovať až v ďalšom roku. Mám tam navrhnutú vstavanú chladničku, aby to vyzeralo kompaktne. Lenže, keďže je vstavaná, dostanem sa potom ku zásuvke chladničky, keď ju budem odmrazovať? Ešte budem nakoniec meniť návrh. 😂Vopred ďakujem za info.

belllinka
2. dec 2021

To sa este predavaju chladnicky, co treba odmrazovat? Ak hej, tak si vyber samoodmrazovaciu.

desore
2. dec 2021

Neodmrazuje sa. Nove chladnicky urobia tuto vec za vas. Umyvanie bude zlozitejsie, pri zapnutej - vzdy mi pipa alarm 😄 alebo na par minut vypnut elektricky istic.

autor
2. dec 2021

@belllinka Ja mám doma osemročnú a tá sa veru ešte odmrazuje. 😄 Toto je príjemná informácia, že už to vedia robiť aj samé. Asi žijem ešte v jaskyni.

dzulik_
2. dec 2021

A nedá sa ti vnútri stočiť kolieskom na 0 a teda sa vypne? Ja mám vstavanú, robím to takto. Aj mraznička sa vypne, niekedy ju proste potrebujem umyť, netvorí sa tam ľad, ale pre svoj dobrý pocit 😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
2. dec 2021

v praci odmrazujem tak ze posypem solou a lad sam odpadne .. utrem a ide sa dalej