Ako riešite vianočný stromček v byte?

6. nov 2024

Ahojte, ako riesite vianocny stromcek v mensom byte? Kym sme nemali malu dcerku boli sme schopni do obyvacky napchat riadnu zivu 2,5m, hustu jedlu 😅 okolo ktorej sa pomaly ani nedalo prejst. Teraz by som vsak potrebovala tip na nieco trosku menej rozmerne, umele. Kolko realne zaberie miesta napr. stromcek na pnicku? Tie kuzelove stromky sa mi nepacia. Pripadne aj tip na stranku, s ktorou ste boli spokojni a nebude nakoniec ten stromcek vyzerat ako metla 😅😅😅

tomasisa
6. nov 2024

Ranko, my sa ideme kuk v sobotu s manzelom, podla obrazkov vyzeraju dokonale skus mrknut
https://svetstromcekov.sk/kategoria-produktu/vi...

autor
6. nov 2024

@tomasisa dakujem, tie vyzeraju super 🙂

tomasisa
6. nov 2024

Ak nezabudnes, ozvi sa mi v pondelok a mozem ti povedat dojmy a skusenosti...

beataxxx
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. nov 2024

@tomasisa oki, napisem ti 🙂 mne sa velmi pacia tie v kvetinaci, ten by bol asi pre nas ideal ak by si nezabudla real fotku urobit 🥺😁

nevenka
6. nov 2024

My sme mavali na komode 150 cm vysoky stromcek. Bezpecne vysoko od malych deti. Aj to je mozost.

dagmara17
6. nov 2024

Ja tiež momentálne túžim po novom stromčeku a vôbec neviem, že kde pozerať, keďže aj stránok je asi milión. 🙂

lilianka28
6. nov 2024

Tento rok sme kupovali odtiaľto. Boli sme tam osobne, aby sme videli stromček naživo. Tiež som chcela úzky. Majú aj iné typy, aj na pníku.
https://www.vipvianoce.sk/vianocny-stromcek-tuj...

ketrint
6. nov 2024

@tomasisa nápis prosím sem potom skusenost🙏 Tiež si ju rada prečítam ☺️

ketrint
6. nov 2024

@lilianka28 neviem na ich stránke dohľadať, kde majú vystavené stromčeky, tiež by som chcela vidieť nazivo. Prosím Ta, ako si zistila, že sú v TT a kde?…
Ďakujem ☺️

mk1111111111
6. nov 2024

@ketrint Tento rok majú predajňu len v Košolnej 303, je to cca 10 km od TT

lilianka28
6. nov 2024

@ketrint Presne ako píše komentár vyššie.
Zroluj stránku úplne na koniec a tam je adresa, mapa, tel. číslo.
Je to vlastne rodinný dom a stromčeky majú rozložené vo veľkej pivnici.

maxik24
6. nov 2024

My mame zivu hustu jedlicku pred detmi aj s detmi, nemenili sme nic kvoli detom, ani priestoru, musime v decembri vystahovat detsky stol a stolicky prec, aby sme mali priestor. Vyberte zivu, krasnu vonavu, len menej mohutnu. Vyberame vzdy taku dole kosatu, sirsiu, minuly rok sme mali taku dole uzku, a uz neposobila tak pekne ako siroka. Ale tvarov sa da vybrat velmi vela, ked vyberiete mensiu, kompaktnejsiu 🙂 tak je to s lriestorom verim ze ok. Umelu by som nedavala, ja osobne, u nas

ketrint
7. nov 2024

@mk1111111111
@lilianka28
Ďakujem! 💕

mirisamko
Včera o 03:40

@lilianka28 aj my sme minuly rok kupili uzky z tejto stranky

katika1984
Včera o 15:05

My máme 2 deti, bývame v 3 izbovom byte a mame každý rok živý, cca 1,20m ...vždy preprganizujem obývačku aby sa nám tam zmestil ;) na ten mesiac co ho mame dam jednu skrinku do spálne a v pohode