Ahojte ako riešite prespavanie návštev? Chcela by som vyhodiť z jednej izby starý rozkladací gauč lebo kvôli nemu nemôžem izbu naplno vyuzivat. Problém je že tento slúži asi 2x do roka ako lôžko pre rodinu počas návštevy. Rozmýšľala som nad takými rozkladacimi matracmi alebo nad nejakou drahšiu nafukovačku. Nemáte skúsenosť ako sa na tom spí ?
Vsak vymen stary gauc za novu rozkladaciu pohovku, nezaberie tolko miesta a ked bude treba vyspia sa aj navstevy
Ikea ma znamu postel, myslim Hemnes sa vola,
ktora sa roztahuje. Kupis 2 matrace, su na sebe, tym je postel vyssia a po roztiahnuti je plnohodnotna manzelska. Ma 3 vytahovavie sufliky na paplony. Je lepsia, ako gauc.
Izba bude sluzit primarne na co, ak sa vyhodi stary gauc? Ak to bude pracovna, pokojne by som tam ten gauc nechala, ak to ma byt detska izba. Tak navsteva dospala 😆 teda bud sa ubytuju niekde pobliz vas a pridu iba cez den, alebo si kupte taku tu nafukovaciu postel, nahovno sa natom spi, ale 2x do roka to splni ucel 🙂
My máme sklápaciu posteľ. Je to ako nábytok.
My máme tie spomínané Hemnesy doma 3. 😃 Dve má syn v izbe, na jednej spí, na druhej je deka a vankúše, slúži, ako gauč. Tretia je v hosťovskej izbe. Okrem toho sa dvaja ľudia môžu vyspať na rozkladacej sedačke v obývačke. Takže vieme prenocovať slušný počet ľudí. 🙂
Zalezi kolko tam mate miesta, co tam bude.. ak chcete posteľ, táto je fajn prakticka, keby cosi prenesies aj inde... Len je nizsia, ak je rozlozena na dve, ale to navsteva určite prezije
https://www.ikea.com/sk/sk/p/utaker-postel-s-2-...
Ďakujem za odpovede. Nechcem žiadny veľký nábytok, malo by to byť niečo odkladacie. Ide o moju pracovnu, ktorú si chcem okrem iného zariadiť ako telocvičňu keďže sa mi nechce každý deň vyťahovať všetko v obývačke. Rozmýšľam preto mať tými skladacimi matracmi len neviem aké to je na spanie https://www.mpo-matrace.sk/rozkladaci-matrac-pr...
@slovenka753 nafukovacie postele určite nie, na karimatke pod stanom som sa lepšie vyspala. Sestra má roztahovaci matrac, tam ale treba kúpiť hrubší, tenký a mäkký je za trest, preboris sa a si vlastne na zemi.
@slovenka753 doma mame dva taketo matrace. nikdy neboli pouzite. Boli kupene minuly rok v lete a su original zabalene. Mozem premerat ak by si mala zaujem. Cenu by som zistila od rodicov.
Mama má také matrace, ktoré sa dajú zložiť na kocku
@slovenka753 my mame skladacie kocky, ak nekupis tie najtensie , tak sa na tom spi super 😊
@slovenka753 my máme "pracovňu" - písací stôl, PC tlačiareň, polica so sanonmi, miesto na cvičenie (rebriny, lavička, jednorucky, bežecký pas) a hosťovská v jednom keďže tiež tam niekto prespí 1-2x do roka. Ale mame tam klasickú posteľ pre jedného aj skrinu. Izba dosť veľká aby sa do nej všetko zmestilo a dalo v nej hýbať. Mame aj nafukovací posteľ keby dačo ako rezervu. Spi sa na tom celkom fajn. Ako ta starých čias na stanovačke len trochu pohodlnejsie
pri skladacích matracoch mysli aj na to, že starším ľuďom sa na to bude zle líhať a vstávať... inak ťažko poradiť, keď si nenapísala, aká veľká je izba a koľko plochy zaberie tvoje cvičebné náradie
@danica2711 ale aj starší ľudia potrebujú nejaký tréning. Snáď sú schopní raz vstať 🙈
Ďakujem tak kúpim tie matrace. Budú slúžiť skôr len 0re mladšie ročníky, svokrovcov by som na to spat nedala. 😉
@dominikamacakova to je síce možné, ale ja by som nechala na nich, či, kedy a ako chcú trénovať. Keď sú u mňa na návšteve, chcem predovšetkým, aby sa cítili dobre a pohodlne
Mali sme dve nafukovacie postele, spala na nich svagrina, ale ta zaspi asi na hocicom (intrak ta nauci 😂) my sme na nej spali len raz, a teda... na obcasne prespanie ok, ale co ja viem... svokrovcov by som na nu nedala, asi by sli rovno seknuty na pohotovost. A co tak rozkladaci gauc? Su vseliake, my mame ikeu v pracovni a spi sa na tom dobre a teraz planujem v hostovskej vymenit tiez moju staru manzelaku za rozkladaci gauc, asi ten isty co mame v pracovni.