Ahojte, máme veľké okno a samozrejme aj záves je veľký, takže sa nezmestí do práčky. Vôbec ma to nenapadlo riešiť pred kúpou 🙈. Nosíte ich do čistiarne alebo sa to dá nejako ináč? Ďakujem
Ja mam velke francuzske a nosim do cistiarne raz do mesiaca. Ako inak to chces prat ? Ani mne to do pracky nevojde. 🤷🏼♀️
Môžeš ešte spraviť tak že ho namočíš do vane s práškom a avivážou.. ale to bude taka makačka
Lepšia je tá čistiareň 😁
@saskia_98 kolko ta mesacne vyjde ta cistiaren?
Ja všetko čo nieje vhodné do pračky alebo je veľké na práčku periem ručne 🙂
Da sa aj v pracovni, tam su vacsie pracky. V BA napr. Flipperwash. My tam chodime prat velky paplon.
@zuzinabila pfú netušim. Ja uz ked tam idem stale niečo k tomu dobalim. Buď perinu (mam 200x220 a ta tiez do pracky nevojde) alebo oblek, saty, kabaty, saka. Ja take veci doma vôbec neperiem.
V cistarni...zavesy na 2 velke francuzske okna vyjdu cca 80 eur v BA
@misinka0611 a ako to susis?
@anjelok za cistenie 80 eur za dva zavesy? to sa da kazdy mesiac radsej kupovat nova sada🙂
Plánujem takéto veci vtedy keď sa sa sušiť vonku a vyschne to.
@zuzinabila to nie su 2, zavesy viem zatiahut cez cele okna...okno mame cez celu stenu- velke francuzske okna. A ja davam cistit 2x do roka, kedy aj umyvam okna a periem zavesy. My nemame okna do ulice a mame vsade loggie, cize okna nebyvaju velmi spinave, nastastie.
@zuzinabila zaclony malo byt, ze periem..nie zavesy.
📌