Dievčatá, prosím vás. Ako mám nastaviť práčku, aby som z nej nevytiahla úplne pokrčené závesy a záclony? Už som zúfala. Ďakujem
@viestta ako úplne bez žmýkania? To som ani nevedela, že sa dá. Neviem si to predstaviť.
No dáš nulové otáčky. Moja práčka takú voľbu ma.
@viestta a naozaj 🤩 akurát som to bola skontrolovať. Ako potom riešiš tú kvapkajúcu vodu? Nezaleje ti to podlahu?
Ja zaclony periem ako jemne pradlo, odstredim na 600 otackach a hned zavesim. Vahou sa narovnaju ako schnu.
Nechám postáť v práčke, preložím do vaničky, zavesím na balkón a nechám vodu odkvapkať do vaničky. Z práčky vodu vycerpam, mam aj takú možnosť, len vyčerpať vodu
@simsalabim ja mam jednu musí novú záclonu, ktoru gravitácia nevyzehli. Ak nechcem žehliť hektár záclony, tak ju nemôžem zmykat
A nenarvi do práčky veľa naraz. Rozdel si to pranie.
@viestta no mna to naucila moja mama a zatial mi to na zaclony funguje. Je to len tenka umelina. Zavesy zehlit musim.
ja periem ako
@simsalabim akurát odstreďujem na 400, to úplne stačí, nekvapká. nemám 600, len 400 a 800.
Krátko po začatí odstredovania vypni práčku, po odblokovaní zámku otvor a mokrý záves vyber. Hneď zaves a prípadne podloz napr.dekou a tu potom preplachaj 😉
Odstaviť zmykanie a nechať potom vodu odkvapkat