Aby som mohla to vycistit aj zvnutra?Bojim sa to otvorit aby som neposkodila okno...Neviem co mam stlacit alebo ako ho otvorit aby som dokazala ocistit okno aj zvnutra.Poradite mi prosim co mam z toho co som nafotila stlacit alebo odsrobovat, alebo??....Dakujem🌹
Takéto okná sa nedajú rozobrať. Keď sú špinavé vnútri, tak je to znak, že sú nekvalitné od výroby, lebo nemajú "prepúšťať"
teda ja mám doma x rokov okno s dvojsklom a vnútri nikdy špinavé nebolo, to isté v práci s trojsklom
taketo okna sa zvnutra neumyvaju, a normalne by sa nemali ani zvnutra spinit. Ak este vies vyrobcu, tak by mozno stalo za to polozit im tuto otazku.
Toto sa isto nepokusaj otvarat. To neotvoris. Su isto spinave dnu?
to nemáš ani ako otvoriť..rám krídla je vyrobený vkuse, dvojsklo sa vkladá a zalištuje, takže to ani nemá dve časti ako pri starých drevených oknách. medzi sklami je argon, myslím že niesú špinavé zvnútra. ak by boli, tak len od materiálu, ktorý sa dáva na kraje skla, taká ako guma...to by si ale videla už od novoty a to by ti v rámci reklamácie vymenili.
mna by zaujimalo, ako sa mohli zaspinit zvnutra? Lebo to je na reklamaciu.
Ahoj, tak otvoriť sa nedajú a ani sa o to nepokusaj. Mala som presne ten istý problém, ako sme kúpili byt tak na jednom okne presne okno špinavé zvnútra, čiže verím ti ze je špinavé dnu. Fotky nemám bolo to 7 rokov dozadu. Tie skla ten priestor je vyplnený špeciálnym plynom alebo tým argonom neviem presne ale teda sú naplnene, no a mala som tu asi 3 firmy sa na to pozrieť, všetci mi vraveli ze nieje to časté ale stáva sa to ak sú buď nekvalitné okná alebo najskôr vyprchá ten plyn z nich, čiže povolilo niekde tesnenie. Mali sme 3 možnosti, bud vymeniť iba skla za nové alebo celý rám so sklom. Alebo 3tia moznost komplet okno ak nedopasujeme už taký rám, keďže sa už nemusí vyrábať. Riskli sme to a dali vymeniť skla, ale pozor to musíš vo firmách ktoré to ozaj robia, nieže iba u sklenara, musíš tam mat aj ten plyn medzi tými sklami. Ale počítaj ze až také lacné to nebude, no lacnejšie ako nové okno.
Ja to mam tiež, kúpili sme byt pred 7 rokmi a neviem kto okná menil, ale sú hrozne! Normalne na jednom vidieť ešte aj tu prisavku, čo sa používa na prenášanie okien alebo načo, okolo krajov zatecene, no proste hrozne! Keď som tu mala jednu firmu, tiež mi povedali to isté čo vyssie, že sú tie dvojskla vyplnené nejakým plynom a ten keď vyprchá, tak to toto spôsobí a plus, viac prepúšťajú aj hluk z ulice! Tiež nám poradili vymeniť skla, švagor robí pri oknách v jednej firme, tak sme rozmýšľali ze sa jeho popýtame, ale tiež nám bolo povedané, že to nieje lacná záležitosť
Nemali by sa spinit zvnutra... to tam mas nejaku strbinu alebo su zle spravene. To neotvoris... my mame 22rocne okna velmi podobne ako na foto a nikdy nebola vnutri spina
Nedaju sa 🤷♀️. Nove typy okien maju izolacne dvojskla/trojskla..to znamena ze vo vyrobe su spojene, niektore dokonca aj specialny plyn maju vnutri. Zvnutra sa umyt nedaju. Ako je mozne, ze su zvnutra spinave? 🤔