Pozdravujem, poprosim radu, ak niekto ma - pri detskej izbe mame z chodby kus steny, ktoru mensie deti stale chytaju alebo do nej vrazaju. Tak mi napadlo, ze by sme tam mohli nieco dat, len neviem, co - akurat, ze tapetu tam nechcem, chodba je dlha a posobilo by to na tom kusku rusivo. Neviete prosim o nejakom dpbrom aj estetickom sposobe, ako ochranit stenu pred vecnymi odreninami? Vdaka 🙂
ked nechces tapentu, tak mozno este umyvatelnu farbu? no ja som sa zmieraila s tym, ze ked podrastu, hned malujeme .... co neostalo pocapkane, ostalo pokreslene ....
@ukulela ja som tiež tak na Tom,lebo by som musela asi celý dom ochrániť pred nimi. Dakedy ich napadne taká vec čo len kukám . Raz som čistila topánky tým že som ich buchala o zem vonku aby blato opadalo a malý to videl a to isté robil s topánkami vo verande s tým že búchal aj o stenu a aj omietka šla dole,celá stena zašpinena.
Nechala by som to tak každý vie ze deti behajú a pocmaraju pocapkaju raz ich to prestane baviť a mozes vymaľovať ja to tiež už neriešim lebo muž to zatrel a zachviľu to bolo znova tak sa momentálne na to prdi
Dakujem pekne za postrehy, no my tam mame umyvatelnu farbu, ale ani ta sa neda ocistit od vsetkeho, a teda nevyriesi tie ryhy od hraciek a podobne. Tiez som kupila taketie mini vzorky farby, cim pretrem najokatejsie cmuhy, ale vo svetle su vidiet tie nove mini natery a presne ako pisete, jeden den clovek opravi a zamaluje, druhy moze nanovo. Tiez uvazujem, ci to nenechat tak, lebo starsie (6 a 4.5 r) deti to uz nerobia, iba najmladsia (1.5 r) a aj tak cakame mimi, cize pojde "dalsia runda" 🙈 asi ma to viac stve preto, ze sme sa len pred rokom prestahovali do noveho, tak este riesim kazdy blbinu...zrejme ma to bude musiet prejst 😊
kazda to tak mame ked su deti male,pamatam sa ako som si vzdy myslela,ze ja budem mat uzasne steny,ked budem mat deti😂
teraz v lete som vymalovala chodbu a kuchynu,lebo vyzerala fakt strasne (po 4rokoch,lebo skor som vzhladom k velu povazovala za stratu casu)
v detskej mozu kreslit na steny kolko chcu a na schodisku sa realizujeme kazdy vecer cela rodina (vid foto) 😀a tie malovane steny od deti sa mi velmi pacia,co s si kedysi myslela,ze by som to neprezila
@pipistrel13 jej, tak to je mile!!!
Niečo takéto