Žienky, poraďte, prípadne oftotte, ako máte doma gauč pri deťoch? Máme tmavo zelený gauč a dve detičky. Chcela by som, aby čo najdlhšie vyzeral dobre. Pred tým sme mali gauč, ktorému sa dali prať poťahy....ale teraz je latka na fix. Rátam s tým, že raz za čas bude potrebné tepovat...ale aj tak, ako sa dá čo najdiskretnejsie dať na to niečo? Deky? Ďakujem za každy nápad a skúsenosť.
@luckasvec veď to chce,aby sme jej poradili. Možno ťa niečo napadne 😂
Inak ja nechapem tie deky. Nekupila som si gauc preto, aby na nom bola deka.
@andrea_ff my máme aquaclean látku a kúpila som aj tepovac...ja by som deky nezniesla, stále by som ich musela narovnavat a celkovo sa mi to nepáči, máme peknu sedačku, načo ju zakrývať :D ale teda sme jediný v mojom okolí, kto deky nemá...tiež deti vedia, že sa obeduje za stolom v jedálni, žiadna telka pri jedení, lebo to by vyzeral inak :D
Však ja si uvedomujem, že teda pri deťoch ten gauč dostane zabrať. Žiadne jedenie, to hej. Len teda preto sa chcem inšpirovať, ako to máte doma s deťmi? Jasné že deky ma napadli..... Aj poťahy...ja len hľadám inšpiráciu. Celkom dosť nás stál nový a bola by som rada, keby aspoň 7-10 rokov vydržal 🙏😀
@andrea_ff Nemusi dostat zabrat. My sme mali svetlobezovy gauc z takej odolnej latky. Kazdy tyzden bol vysavany, raz rocne tepovany strojom. Ked nahodou nieco, s hubkou a vodou som to zotrela. Mali sme deky v rovnakom odtieni na spodnom matraci. Ale moje deti su naucene jest od mala pri stole, nikdy nemali v ruke jedlo mimo stola, takze s tym problem nebol. Teraz mam tmavosivy a velke deti a tu uz je uplna pohoda. Som rada, ze nic nemusim zakryvat dekami. Z duse to neznasam 😀
@andrea_ff tak nemali ste tolko do neho pri malych detoch investovat.aj mi sme potrebovali novy a kupili sme od ruky.dovod?no mam male deti,jedia v obyvacke a k tonu vlciaka v dome.a gauc je jeho oblubene miesto.po mojoch skusenostiach uz pri kupe takychto veci rozmyslam.a veci maju sluzit ludom a nie naopak.no ale tak dizajn robi dojem
@andrea_ff moj ma8 rokov je jak novy mi nejeme v obyvacke...raz rocne cipsy a sukromy nejake..deti si ani vodu nenosia hore. Ked su smadne idu dolu do kuchyne sa napit...
@andrea_ff spýtaj sa autorky témy "Ako slušne poprosiť hostí, aby nesadali na gauč?" 😁😁😁