Ako ochrániť gauč od ušpinenia?

andrea_ff
30. mar 2023

Žienky, poraďte, prípadne oftotte, ako máte doma gauč pri deťoch? Máme tmavo zelený gauč a dve detičky. Chcela by som, aby čo najdlhšie vyzeral dobre. Pred tým sme mali gauč, ktorému sa dali prať poťahy....ale teraz je latka na fix. Rátam s tým, že raz za čas bude potrebné tepovat...ale aj tak, ako sa dá čo najdiskretnejsie dať na to niečo? Deky? Ďakujem za každy nápad a skúsenosť.

gejb
30. mar 2023

@andrea_ff spýtaj sa autorky témy "Ako slušne poprosiť hostí, aby nesadali na gauč?" 😁😁😁

gejb
30. mar 2023

@andrea_ff áno, kúp pekne deky a prehod,hocikedy ich operies alebo vymenis 😉 pripadne existujú aj také látkové návleky v rôznych vzoroch. Skus poguglit, ja som to mala na takej menšej dvojsedacke kedysi

luckasvec
30. mar 2023

@gejb wtf a kde majú sedieť ci stáť ? no idem si tému pohľadať 😁...

summer23456
30. mar 2023

@luckasvec veď to chce,aby sme jej poradili. Možno ťa niečo napadne 😂

mamamasama
30. mar 2023

Inak ja nechapem tie deky. Nekupila som si gauc preto, aby na nom bola deka.

ckocka
30. mar 2023

@andrea_ff Predávajú sa aj rozne uni poťahy, to by nešlo?

jannka89
30. mar 2023

@andrea_ff my máme aquaclean látku a kúpila som aj tepovac...ja by som deky nezniesla, stále by som ich musela narovnavat a celkovo sa mi to nepáči, máme peknu sedačku, načo ju zakrývať :D ale teda sme jediný v mojom okolí, kto deky nemá...tiež deti vedia, že sa obeduje za stolom v jedálni, žiadna telka pri jedení, lebo to by vyzeral inak :D

andrea_ff
autor
30. mar 2023

Však ja si uvedomujem, že teda pri deťoch ten gauč dostane zabrať. Žiadne jedenie, to hej. Len teda preto sa chcem inšpirovať, ako to máte doma s deťmi? Jasné že deky ma napadli..... Aj poťahy...ja len hľadám inšpiráciu. Celkom dosť nás stál nový a bola by som rada, keby aspoň 7-10 rokov vydržal 🙏😀

dadis
30. mar 2023

@andrea_ff Nemusi dostat zabrat. My sme mali svetlobezovy gauc z takej odolnej latky. Kazdy tyzden bol vysavany, raz rocne tepovany strojom. Ked nahodou nieco, s hubkou a vodou som to zotrela. Mali sme deky v rovnakom odtieni na spodnom matraci. Ale moje deti su naucene jest od mala pri stole, nikdy nemali v ruke jedlo mimo stola, takze s tym problem nebol. Teraz mam tmavosivy a velke deti a tu uz je uplna pohoda. Som rada, ze nic nemusim zakryvat dekami. Z duse to neznasam 😀

simoncik
30. mar 2023

@andrea_ff tak nemali ste tolko do neho pri malych detoch investovat.aj mi sme potrebovali novy a kupili sme od ruky.dovod?no mam male deti,jedia v obyvacke a k tonu vlciaka v dome.a gauc je jeho oblubene miesto.po mojoch skusenostiach uz pri kupe takychto veci rozmyslam.a veci maju sluzit ludom a nie naopak.no ale tak dizajn robi dojem

slavomira236
30. mar 2023

@andrea_ff moj ma8 rokov je jak novy mi nejeme v obyvacke...raz rocne cipsy a sukromy nejake..deti si ani vodu nenosia hore. Ked su smadne idu dolu do kuchyne sa napit...