Ahojte viete ki dat inspiraciu ako mate ulozene hracky v obyvacke? Oredstavujem si nieco ze ciastocne uzavrete na hrscky co rotuju a ciastocne otvorene ako polica... Ideal lahke na udrzbu a ladit to chcem do tmavej/ciernej k ostatnemu nabytku. Dakujem
Časťje v koši s uzáverom, časť v komode (obyčajna komoda z Jysku) a dve - tri veci na poličke pod telkou. 🤷♀️ urovna pár dni dozadu som to v obývačke riadne skresala, mali tu aj kuchynku, aj domček, aj obchod... a bol z toho len bordel. Všetko išlo do izby.
Ja by som volila buď do sedačky alebo nejakej lavice, proste kus nábytku. Ak nič z toho nemáš, tak potom nejaký kôš, proste nie klasické plastové. To by sa mi v obývačke nepáčilo.
tiez zatial nemame detsku izbu, hracky a knihy ma maly v obyvacke na ciernej polici Ikea Kallax 2x4, ktora je akoby vramci obyvackovej steny a hracky rotujeme - zvysne su v boxoch v pivnici plus ma maly stolik s uloznym pristorom z Mobelixu, kde ma papiere a pastelky
@juliet86 ahoj, lidl mal take boxy, do ktorych das hracky a potom si na to vie dieta aj sadnut. 🙂
@juliet86 ak teda nemate detsku izbu riešila by som to klasickou skrinou veľkou ( šatníková skrina so spalne na oblečenie ), resp. Vstavanu skriňu. My tak mame v obyvacke nakolko sme v dome mali povodne len obyvku a spalnu neskor sa nam zadarilo rozsirit ale ta skriňa z obyvacky sa neda premiestnit.....jedine na suciastky 🙂 a tak tam zostala a je to super mam tam prechodne obleckk....pracovne serepeticky a ine somariny technicke a tiez par policiek kde mame spolicenske hry, karty a šachy....teda to co hrame spolu ako rodina....resp. viac ludi.
Ja som mu zriadila "detský kútik". Na hračky máme poličku s uloznymi boxmi (zvykli mať aj v Lidl), do rohu sa mu zmestil taký maličký detský písací stolík, v ňom má uložené farbičky, výkresy, a spol., No a vedľa stolíka ma v pôvodných skauliach lego Duplo, a potom dve väčšie plastové krabice ( s detskými motívmi na hračky, kúpiš v Pepco) a tam skladačky, v druhej klasické kocky. Ako podložku máme veľké kocky: penové puzzle, béžovo hnedé, aby to nebolo príliš kikirik a ladilo s obývačkou, plus sa lepšie udržiava v čistote ako koberec - nekupovala som v detskom obchode, ale vyslovene na nejakom eshope, ktorý predáva veci na cvičenie, toto je vlastne podložka na cvičenie a pár kusov toho puzzle stalo cca 13 eur alebo tak nejak.
@juliet86 Nikdy sme nemali hračky v obývačke, ani keď ja som bola malá, ani môj syn. Radšej by som zvolila nejaký kôš na hračky, alebo box, ale radšej niečo, čo sa dá ľahko prenášať, kam sa po hraní nahádžu a odnesú z obývačky do detskej izby.