Ako máte riešené spálne s detskou postieľkou a prebaľovacím pultom?

zuzulla11
19. feb 2021

Trošku diskusia o inom 😉. Ako máte poriešené spálne s detskou postieľkou a prebaľovacim pultom? Za foto ďakujem.

tosomja
19. feb 2021

Pred postieľku keby som mala, dám pult, ale ja som nemala. Teraz mám postieľku pod oknom a posteľ posunutú.

leuska0910
19. feb 2021

Tu bocnu zabranu z postielky sme odmontovali a postielku prirazili k posteli🙂 v noci este kojim a takto mame kazdi svoj priestor😉

tosomja
19. feb 2021

@leuska0910 jooj, dobrý nápad. 🙂 Skúsime aj my

zuzap33
19. feb 2021

@zuzulla11 a načo prebalovaci pult?

zuzulla11
autor
19. feb 2021

@zuzap33 ja neviem. Čakám prvé, tak by som sa chcela inšpirovať spálňami...

lenkakravcova
19. feb 2021

@zuzulla11
Prebalovaci pult nemáme. A spim zvlášť v izbe, kvôli nočné u budeniu (budili by sme tak manžela 😀). Postieľku mam bez bočnice rovno vedľa postele aby som nemusela vstávať a zohynat sa.
V postieľke pred kŕmení dieťa prebalim a potom nakrmim.

bona69
19. feb 2021

@zuzulla11 pult zbytočnost podľa mňa, za chvíľu bude babu aj tak malý, škoda € aj miesta

zuzanaete
19. feb 2021

Postielku sme mali bez bocnice pri posteli. Prebalovaci pult sme nemali. Stacila vacsia prebalovacia podlozka a babo som riesila na posteli po sediacky a moj chrbat netrpel.

andrejka1974
19. feb 2021

vedla postele kusok priestoru , aby som si sadla pohodlne na kraj postele , postielka normalna vzdy som vybrala na posteli prebalila nakrmila a opat dala do postielky je to bezpecnejsie pre dieta malo monitor dychu

zuzap33
19. feb 2021

@zuzulla11, keď sa ti dieťa začne prevracat v 6-7 mesiacoch, tak ti je nanič. Je to zbytočnosť. Prebalovalo sa na posteli, na gauči a manžel na koberci na zemi... 🤣. Deti sa prevrátili na štyri a odbehli po štyroch. Šetri si peniaze. Pampersky v balíku, krém a hygienické potreby na stolíku

juliet86
19. feb 2021

my mame prebalovaci ale nakoniec prebalujeme na jedalenskom stole....

4stanka4
19. feb 2021

Ja tu budem asi jediná ale ja mam komodu s prebalovacim pultom a určite neľutujem ani jedine euro. Mam dosť problémy s krížami a keby som mala prebalovat na posteli tak sa už asi nepostavim. Mam ho dosť vysoko, nemusím sa veľmi zohybat a v sufloch v komode mam všetko potrebné na kúpanie a oblečenie-vlastne všetko pre malinku.

fiafia
19. feb 2021

Zo začiatku to bol super pomocník, žiadne zohinanie, všetko na jednom mieste. Zase taká investícia to nieje aby to človek lutoval

chrumka333
19. feb 2021

Aj my máme komodu a na nej prebalovaci pult, tak mam pri ruke všetko. Malý má 10 m a stále ho tam prebalujem. Podľa mňa sú to nie sú vyhodené €.

veronikaa1998
19. feb 2021

🙂🙂

leelu
14. mar 2021

Mam vysoky a velky prebalovaci pult a teda nemenila by som za nic na svete. Maly ma 2 roky prec a doteraz ho vecer chystam do postielky tam. Je sice do uhlopriecky a nozky uz trcia, ale je tak v pohode zvyknuty. Krasne umyjem zubky, nakremujem, ziadne krcenie. Za mna urcite prebalovaci pult. Mam z Drevony, cize ked odmontujem ten nastavec, ktory tvori samotny pultik, tak z toho vznikne regulerna skrinka.