Trošku diskusia o inom 😉. Ako máte poriešené spálne s detskou postieľkou a prebaľovacim pultom? Za foto ďakujem.
Tu bocnu zabranu z postielky sme odmontovali a postielku prirazili k posteli🙂 v noci este kojim a takto mame kazdi svoj priestor😉
@leuska0910 jooj, dobrý nápad. 🙂 Skúsime aj my
@zuzulla11
Prebalovaci pult nemáme. A spim zvlášť v izbe, kvôli nočné u budeniu (budili by sme tak manžela 😀). Postieľku mam bez bočnice rovno vedľa postele aby som nemusela vstávať a zohynat sa.
V postieľke pred kŕmení dieťa prebalim a potom nakrmim.
Postielku sme mali bez bocnice pri posteli. Prebalovaci pult sme nemali. Stacila vacsia prebalovacia podlozka a babo som riesila na posteli po sediacky a moj chrbat netrpel.
vedla postele kusok priestoru , aby som si sadla pohodlne na kraj postele , postielka normalna vzdy som vybrala na posteli prebalila nakrmila a opat dala do postielky je to bezpecnejsie pre dieta malo monitor dychu
@zuzulla11, keď sa ti dieťa začne prevracat v 6-7 mesiacoch, tak ti je nanič. Je to zbytočnosť. Prebalovalo sa na posteli, na gauči a manžel na koberci na zemi... 🤣. Deti sa prevrátili na štyri a odbehli po štyroch. Šetri si peniaze. Pampersky v balíku, krém a hygienické potreby na stolíku
my mame prebalovaci ale nakoniec prebalujeme na jedalenskom stole....
Ja tu budem asi jediná ale ja mam komodu s prebalovacim pultom a určite neľutujem ani jedine euro. Mam dosť problémy s krížami a keby som mala prebalovat na posteli tak sa už asi nepostavim. Mam ho dosť vysoko, nemusím sa veľmi zohybat a v sufloch v komode mam všetko potrebné na kúpanie a oblečenie-vlastne všetko pre malinku.
Zo začiatku to bol super pomocník, žiadne zohinanie, všetko na jednom mieste. Zase taká investícia to nieje aby to človek lutoval
Aj my máme komodu a na nej prebalovaci pult, tak mam pri ruke všetko. Malý má 10 m a stále ho tam prebalujem. Podľa mňa sú to nie sú vyhodené €.
Mam vysoky a velky prebalovaci pult a teda nemenila by som za nic na svete. Maly ma 2 roky prec a doteraz ho vecer chystam do postielky tam. Je sice do uhlopriecky a nozky uz trcia, ale je tak v pohode zvyknuty. Krasne umyjem zubky, nakremujem, ziadne krcenie. Za mna urcite prebalovaci pult. Mam z Drevony, cize ked odmontujem ten nastavec, ktory tvori samotny pultik, tak z toho vznikne regulerna skrinka.
Pred postieľku keby som mala, dám pult, ale ja som nemala. Teraz mám postieľku pod oknom a posteľ posunutú.