Ako dlho trvá výmena okien?

kika541996
30. sep 2024

Ako dlho to trvá? Stihnú to za jeden deň? Mám ročné dieťa a tak ideme ku svokre už teraz som v strese ako mi bude vravieť čo robím dobre a čo nie. A ako by to ona inak urobila ako by ho ona obliekla. Jej veta je"Kika ale ja by som to takto urobila"🙉

olimuc
30. sep 2024

Mne vymenili 4 velikanske okna za dva dni … ale kvoli tomu, ze som nechcela uplne standardne parapety … neviem kolko mate okien ale max 2 dni.

stellarstar
30. sep 2024

A Kika nevie povedať ze ďakujem ale moje dieťa tak viem čo a ako?

viestta
30. sep 2024

Kika sa nevie ozvat? Kike niekto u svokry zazipsuje usta?
A ano, stihnu ich vybrat, stihnu osadit nove, ked ich je vala na druhy den mozu prist dorobit parapety a vyspravky, ale spat doma uz budete moct. Druha vec je aky bordel ostane v celom byte, ten cementovy prach budes este tyzden upratovat, takze sa na to priprav.

egonsk
30. sep 2024

@kika541996 no ak to nebude robit Pat a Mat, tak to zvladnu, ale v tejto zime by to seriozny montaznik nerobil, lebo pur pena sa blbsie expanduje, vlhkost kondenzovana na rame zhorsuje prilepenie triple pasky a zapucovanie osteni zvonka aj zvnutra sa vdaka nizkym nocnym teplotam tiez moc dobre neuchyti a popraska...
Ale ak pride odbornik co rano vydlabe stare okna, nasledne uchyti turboskrutkami cez ram okno, strekne penu, natlaci hustejsiu sadrovu omietku zvonku i zvnutra, tak uz mozno na obed sa pobali s usmevom na tvari... 😉

kika541996
autor
30. sep 2024

@stellarstar Darmo poviem aj tak je to vzdy to iste

stellarstar
30. sep 2024

@kika541996 a k mame nemôžeš?

kika541996
autor
30. sep 2024

@stellarstar moji rodicia sú 400km od nás

beata_k
30. sep 2024

@kika541996 Nam menili tento tyzden. Trva to dva dni. Ja som vzala byt cez booking.

luxus10
8. okt 2024

da sa aj za 1 den, ak sa s nimi tak dohodnes...oni to radsej za 2 dni, ale da sa za 1 den....
no a svokru pretrp, ved su to maxi 1-2 dni...

luxus10
8. okt 2024

upratovanie-cely byt sme obalili do igelitov 4x3 m z obi,oblepili papierovou paskou, aj podlahy , koberce.... potom zbalili , sup do kosa, a upratovanie bolo do hodiny bez problemov..a nikde ziaden bordel...