Ahojte chcem sa spytat kto ma skusenost. Dostali sme 2 izbovy byt a v obyvacke su otrasne 3D tapety ktore su ale ze totalne gycove. Chcem to dat dole ale ze su to nejake co sa dole dat nedaju, ze im to robil nejaky pan co to tam robil a ja premyslam co s tym? Skusit to dat dole alebo to premalovat?
@modrykolibrik na tapety sa používa parný odstraňovač. Možno by sa dal požičať v hobby markete.
@modrykolibrik určite odstrániť, premalovanie ti nepomôže. Tiež som ich pred rokom dávala dole. Treba sa pripraviť, ze možno bude treba aj nanovo stierkovat alebo minimálne zastierkovat diery ktoré po nich ostanu...
Je to neprijemna praca, ale para / tepla voda + spachtla. Je aj chemicky odstranovac tapiet. Ale ak je to papierova tapeta (nie vliesova), tak je to stale na niekolko hodin roboty. Raz v zivote som spravil tuto chybu, ze som kvoli designu nalepil papierovu tapetu. Never ever! 🙂
a ako su tam dane? lepidlom? skusila si parou? jedine zoskriabat a dat nanovo stierku ak vezmes viac zo steny ... nepremalovavala by som .. proble treba riesit ... takze radsej troska zainvestovat a mat to poriadne