Ako čistíte práčku?

donutelka
11. dec 2020

Ahojte,
chcem sa spýtať ako čistíte práčku... Ja som moju pravidelne čistila rôznymi čističmi práčky ( napr savo na pračku), skúšala som ju preprať s octom, vyčistila som všerky miesta kde sa dalo rukou vojsť, aj zo spodu vypúšťam filter...skúšala som ju pustit na prázdno na 95° no stále z nej cítim zápach..niekedy aj vypraté veci zapáchajú pritom používam lenor kapsule, perličky aj aviváž..

evalin88
11. dec 2020

Mne len raz tak pachla pracka aj veci, treba ju vzdy po prani nechat otvorenu a nic do nej nedavat, nezakryvat. To asi vies, moj muz na to obcas zabudne. Vyliala som do bubna liter octu, a mala som aj sodu na zmakcenie vody, skvrny.. to som tam supla tiez. ( aj som sa bala ze to bola chyba, lebo to hned zacalo syčat, asi to neak reagovalo spolu. Pustila som dlhy cyklus na 60. Od vtedy je ta nasa ako nova.

donutelka
autor
11. dec 2020

@evalin88 ano, vzdy veci hned po vyprati vyvesim a necham ju otvorenu...mozno je problemom to ze byvame v byte kde je mala kupelna bez okna, len vetrak a ta pracka ndma kedy poriadne vyschnut 🤷‍♀️

funicka
11. dec 2020

Dve tablety do umyvacky riadu hodit do bubna a pustit na najvyssiu teplotu.zarucene pomoze 😊

nelca84
11. dec 2020

@funicka presne, najlepsi cistic pracky su tablety do umyvacky, tiez to tak robim

donutelka
autor
11. dec 2020

@funicka vdaka, vyskusam!! Aku znacku mi odporucate?

katren
11. dec 2020

@donutelka podla mna je problem v tom, co pouzivas...podla mna je to vela....mas parfumovanu kapsulu, este pridas aj avivaz a perlicky......to je kombo 😲

brana512
11. dec 2020

Mala som ten isty problen furt cudne smrdela tak mi mama poradila per s predpieranim a hned bolo po probleme.

funicka
11. dec 2020

@donutelka no ja pouzivam do umývačky jar platinum,ale neviem ci nejak zalezi na znacke ked to ide do práčky.inak tiez odporucam prestat pouzivat avivaz.hlavne z tej je smrad paradoxne.ja som zacala asi 3 mesiace dozadu používať oleje do prania od vonavy domov a som neskutocne nadsena 😊

erickatt
11. dec 2020

@donutelka prach na pranie, nie kapsule. Používať predpranie a nepoužívať aviváž

svetkonanete98
11. dec 2020

@donutelka tabletkova sol 1,50€ ak chcete mozem poslat vám 🙂 alebo Calgon,Somat

dagmar13
12. dec 2020

Čítala som ,že niektoré ženy dávajú 2 tablety čo sa dávajú do umývačky riadov a dávajú na vyššie stupne a pekne im to vyčistí a vonia,tak skuste

abab
12. dec 2020

@funicka prosím ťa, ktorú konkrétnu vôňu používaš? Mala si aj vzorky?

funicka
12. dec 2020

@abab nemala som vzorky.kamennu predajnu maju len v kosiciach.isla som na blink,kupila som zvýhodnenu sadu 3x 100 ml za 20 eur. Magnolia je zatial za mna top,pekne je aj smeraldo,teraz som objednala vianocny special co maju,to mi az tak nesadlo,taky podtop panskeho parfumu to ma.

abab
12. dec 2020

@funicka Vďaka, skúsim teda tú magnóliu.

majanik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz