Ahojte baby.. Dnes som si kúpila novú práčku... Stará vydržala 5 rokov.. Celkom dosť, lebo vždy mi držali max 3 roky.. No ale k veci... Ako často a čím čistíte práčku? Čítala som bud ocot alebo sóda bikarbona... A kde do dávate do bubna alebo do zásobníka na prášok.. Ďakujem 🙂
@susedka1000 1x mesacne do pracky supnem 2 tabletky do umyvacky riadu. Pustim na najvyssi program
Moja práčka sa sama vypýta, že potrebuje vyčistiť bubon, tak len zapnem program, lebo v návode písali, že sa má púšťať tento program bez prípravku
Ja dam 100g kyseliny citronovej do bubna aj do nadrzky na prasok,a zapnem program na 90 stupnov a krasne vycisti aj sa leskne
@susedka1000 raz som skúsila ocot a nikdy viac.Ten smrad tu bol ozdaj polroka 👎
ocot na 90 st., asi raz za pol roka. a nepouzivam praci gel, iba prasok.
Ja pouzivam tiez ocot, co ja viem raz za pol roka a potom raz za cas povyberam tie gumicky a vsetko to riadne vyumyvam. A po kazdom prani vypusti manzel vodu tym spodnym otvorom ale tak to uz teraz robi asi kazdy
@s_a ahooj, prosím ta môžem sa spýtať máš Samsung pracku? Ja len zato lebo aj my sme sa teraz sťahovali, a zaobstarali sme si Samsung pracku a tam je Taky zvlášť program ze čistenie bubna ze vždy po 40 praniaach pustiť
ja raz za 3 m dam bud liter octu alebo liter sava a na 90 atupnov pustim...a nalejem to normalne do bubna.potom zavrem buboj a este pooblievam zvrchu pracku s tym a aj tam kde ide orasok trosku nalejem
Občas dám ocot, práčka ma 12 rokov, Electrolux
@vanny12345 áno, Samsung Eco bubble 😊
@susedka1000 To ako vážne??? Ja som mala pračku 15 rokov a teraz len som kúpila novú. Nie preto, že stará by bola pokazená, ale začalo sa drať tá guma - tesnenie. A to som ju zo začiatku nečistila vôbec a potom som v nej vyvárala 6 l octu.
Kyselina citrónová
@s_a presne presne s tými add wash dvierkami mame a je tam taky program tak zapnem 😊
@tslobik áno vážne.. Zodrali sa ložiská na bubne a opravár povedal ze lepšie kúpiť novú..
1kg sacok krystalicka soda. Necham preprat na 90 stupnov.
@susedka1000 veľmi si potrpim na čistotu práčky. Čistím každé 3 týždne s prípravkom z dm. Odkedy je korona, čistim každé 2 týždne. 🙂
@majanik vies o tom, ze reklama na produkty MLM je tu zakazana???
@viestta mne sa stalo, ze pracka prestala ohrievat vodu po takomto octovani.
Ja kupujem čistič práčky, tekutý, v DM, používam cca 1x mesačne. A raz za 1-2 týždne pridám do prania calgon.