Ako často upratujete?

11. sep 2021

U nas bol vzdy nazor ze v sobotu predstaviť si však sobotu tym ze celý deň upratujem tak mam osýpky 😒😒😒

nikca_123
11. sep 2021

Osypky 😃

pseudomonas87
11. sep 2021

U nás v rodine sa tiež stále upratovali v sobotu, žiadne výlety nie, od rana sa jelo, nákup, upratovanie. Ja , už keď mám svoju rodinu upratujem priebežne celý týždeň, máme psa, takže vysavam skoro každý deň, alebo púšťam robota každý deň,ale snažím sa tak, aby bol víkend voľný.ked sa to nestihne, tak v sobotu ráno ideme rýchlo upratovanie s mužom, on sa postará o umývačku, riady, kuchyňu, ja umyjem kúpeľne, buď on alebo ja povysavame a je hotovo.

karhu
11. sep 2021

ked sa stretne potreba upratat s chutou a energiou na to😅

lenka2710
11. sep 2021

Priebežne cez týždeň a keď mám chuť a náladu, inak sa ničoho ani nedotknem 😂 cez víkend ale vôbec neupratujem, u nás tiež bola sobota čisto na upratovanie, žiadne výlete, proste od rána všetko! Ja si ani nepamätám, kedy som bola naposledy v sobotu doma, vždy chodievame na chalupu a robíme kolo domu co treba! A nedeľa patrí deťom 😊

makova333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
babajaga
11. sep 2021

ja tiez priebezne

rubinka
11. sep 2021

Cez týždeň priebežne tak aby v sobotu okrem zapnutia práčky, pustenia vysávača robotického netrebalo nič extra robiť. Víkend patrí rodine kedy inokedy si deti užijú rodičov keď su väčšinu dňa v škole/škôlke? Aké sú to spomienky na detstvo že čučali sme cez víkend doma lebo sa upratovalo od rána do večera. Človek není ťažny kôň aby drel ešte aj cez víkend.

taskataska
11. sep 2021

a co vsetko robis, ked upratujes cely den? alebo zijes vo vile so 126 izbami?
lebo inak nechapem, ako sa v beznom byte/dome da presrat kazda bozia sobota s handrou v jednej a vysavacom v druhej ruke

marcellka32
11. sep 2021

Mám zminimalizovanu domacnost, čiže máme len veci, ktoré sa používajú, všetko ostatné išlo z domu, prázdne poličky, stôl, proste povrchy nemám zahadzane max. 1 doplnok, kuchynská linka-konvica, utriem prach, povysavam, umyjem podlahy, hodím veci do práčky a upratané, nie som otrok domu

babalenka
11. sep 2021

Tak priebežne dva tri krát do týždňa bežné veci.Povysavat zmyť, podlahu umyť ,kúpeľne umyť ,utrieť prach.Ked treba tak štvrtý krát.Za mojich detských čias sa riadilo v sobotu nikde sme nechodili .Teraz zas som každú druhú sobotu v práci takže riadim keď mám čas a chuť.Okna sa snažím tak raz za tri mesiace ,ale tiež keď som doma.Kedze máme mačku doma tak sa snažím aspoň povysávať a zmyť podlahu trochu častejšie ,ale nstane sa že vynechám ,lebo sa mi nechce

kikaaa444
11. sep 2021

Priebežne každý den . Potom toho aspoň nie je veľa keďže snažím sa udržiavať domácnosť v poriadku stále . Ale keď sa nepodarí a je fakt veľa nečistoty a upratovania tak neupratujem v sobotu ale vtedy keď je to potrebné

dskjhfdlkdjhl
11. sep 2021

Upratujem kazdy den a hoci mame velky dom, tak mi to nezaberie vela casu a vzdy je poriadok. Tym upratovanim myslim vsetko okrem umyvania okien a tepovania kobercov.

luccija
11. sep 2021

Priebežne, ale nikdy cez víkend🙂

lubina
11. sep 2021

Priebezne upratujem, aby som mala vikend viac menej volny pre nasu rodinku. Ak nieco treba, tak to urobim aj v piatok vecer, aby som to nemusela v sobotu rano robit. Aj nakupy musia byt u nas urobene pred vikendom 😉

didi2102
11. sep 2021

Upratujem priebežne,povysávať keď treba,keď mám čas umyjemdlazku,prípadne linku prach atď tým že upratujem priebežne nemusím robiť veľké upratovanie,v sobotu sme vždy na výlete ,mám 2male deti

konikkon
11. sep 2021

U nás doma to tiež vždy tak bolo, že sa v sobotu upratovalo do poobedia. Teraz Mam pomerne novú domácnosť (žijeme s manželom 1 rok spolu), dieťa na ceste a rozhodne, aspoň kým budem na materskej chcem upratovanie zvládať inokedy než cez víkend. Mame obrovský dom, veľkú mramorovu rohovú vanu 🤦‍♀️a upratovať to tu je niekedy fakt drina, hlavne keď som už v 7 mesiaci. Posledný mesiac mam uz z upratovania dobre nervy a tiež Mam úplne iné predstavy ako tráviť víkend, čiže postupne si hľadám systém. Napr. v týždni som poprala, upratala, včera navarila aj na dnes, zajtra budeme jest v reštaurácii. Dnes som urobila len koláč. Robotický vysávač, umývačka a ďalší pomocníci do domácnosti to uľahčujú. Doplnkov mame minimum. Najviac času trávim v kuchyni, keďže sme urobili chybu a zvolili čiernu pracovnú dosku a spotrebiče, čiže leštenie clinom je na dennom poriadku a v kúpeľni.

sapetka
11. sep 2021

Priebezne. Vysavam kazdy den teda robot, umyvam a prach utiram v piatok. Vikend mame volny 🥳

jana_eyre_2
11. sep 2021

Keďže mám tri deti, muža na HO tak každý deň a aj tak to nie je vidno.. (mame veľa veci, stále to triedim, darovavam, vyhadzujem, prerabam a popritom sa snažím udržovať poriadok a som zacyklena, lebo zase s deťmi trávim veľa času vonku.. ale verím že kým budú deti väčšie podarí sa mi to dať do takého stavu aby som bola spokojna a mala doma väčší poriadok a budem musieť upratovať menej)

autor
11. sep 2021

@nikca_123 inak to neviem pomenovať 😀😀😀

autor
11. sep 2021

@taskataska utriet prach, pozmyvat, povysavat atď ... Ako nie ze od rana od 7mej do 19tej ale ked si spomeniem tak stále to bolo ze sobota = upratovanie

rubinka
11. sep 2021

Každý si robí ako uzná za vhodné načo riešiš ako t bolo u vás v rodine? Vytvor si režim aký vyhovuje tebe teraz ty paňou svojej domácnosti.

savanna
11. sep 2021

Mne to pride ako prezitok z komunizmu, asi v kazdej domacnosti to tak bolo, ze sobota=upratovanie. Niekde som davnejsie citala nejaky clanok so Slovenkou zijucou v USA a ona sa tam vyjadrovala, ze tam nic take ako velke sobotne upratovanie neexistuje. Ze ludia si bud zaplatia upratovanie (ti, kt. na to maju) alebo jednoducho neriesia a maju bordel. A su spokojnejsi. Zivot nie je o vyblyskanej domacnosti.

tncka
11. sep 2021

Ja pustim robot.vysavac kazdy den po ranajkach,vypijem si zatial kavicku kym mi povysava,ja potom zmyjem podlahy. Mohol by aj umyt ale to som zas leniva si stiahnut appku a nastavit kde ma umyvat a kde nie🤣🤭inak prach zjazdim hocikedy tak raz za dva dni vacsinou a kupelnu tak priebezne ked idem z potreby a vsimnem ze niekde prach alebo umyvadlo zadrbane tak ho zbehnem. Nie som otrok domacnosti ale zas nezijeme v humuse. Denne jedine skladam pradlo zo susicky aj 2,3 varky

googwife
12. sep 2021

Taktiež upratujem priebežne počas týždňa, ale už asi dve soboty som mala také klasické 🤣upratovacie. Muža mám momentálne nonstop v práci tak to nechávam na víkend keďže nechodíme na vyletí 😉