Ako by ste si umiestnili práčku a sušičku?

beatas515
2. nov 2022

Ahojte potrebujem opäť poradiť. Pri zariaďovaní domu sa rad dostal konečne na moju pracovňu a teda sa chcem opýtať ako by ste si vy umiestnili práčku a sušičku? Mne sa viac páči ten koncept mať ich vedľa seba . Tak by som chcela počuť aj vaše rady, skúsenosti pozitíva negatíva.

fajnova
2. nov 2022

@beatas515 to druhé je úplne super, nemusíš sa zohybat

nicol09
2. nov 2022

@beatas515 ahoj, ja by som volila práčku a sušičku nad sebou, viac úložného priestoru a netreba zabúdať aj na prípadné nehody...Ak Ti práčka zaleje vodou skrinky pod...Asi by Ťa to veľmi nepotešilo....Ale musím uznať, že to vyzerá super 🙂

prasiatko30
2. nov 2022

Ja mam uz 20r susicku na pracke a teda aj keby sommala viac proestoru tak nemenim. Lebo akonahle doperie tak pradlo len vytahujem a taham do susicky. Nepotrebujem ziadny kos ani nic podobne ani sa ja premiestnovat i ked by to bol len jeden krok. Vidim to omnoho praktickejsie este potom su niektore medzidiely, ktore maju zabudovanu taku vysuvaciu dosku, na ktoru sa da polozit kos ked uz vyberas veci zo susicky takze tiez velmi dobry napad

melanta
2. nov 2022

Ja mám vedľa seba, predtým som v byte mala na sebe a teda vedľa seba mi to príde pohodlnejšie a praktickejšie. Nad nimi po celej dĺžke miestnosti mám policu, kde môžem veci ukľadať, skladať. A vedľa práčky a sušičky mám ešte skrinku, kde mám prípravky na pranie. Ale ja mám miestnosť veľkú, že okrem práčky a sušičky tam mám priestor aj na 3 sušiaky, reálne využívam 1. Ale chcela som, aby bola miestnosť s oknom a dosť veľká na to, že sa tam prádlo bude aj normálne sušiť.