Ako by ste riešili posteľ v jednoizbovom byte?

11. okt 2022

Ako by ste riešili postele v 1i byte, za predpokladu, že som slobodná matka, mám dieťa a prípadne priateľa, ale je to vynikajúci sa vzťah, momentálne si chcem riešiť vlastné bývanie. So synom som spavala v manželskej posteli. A teraz netuším ako zariadiť 😁
Aj tým, že je tam miesta malo, či manželskú posteľ, alebo poschodovu, alebo len jednopostel (gauč) a prípadne matrac. Nejaké nápady máte? 😁
Taký byt ako pre školáčku 17tku a slobodnú mamičku zariadujem 😁

autor
11. okt 2022

*vyvíjajúci sa vzťah (vznikajúci)

deti95060810
11. okt 2022

dve postele... dieťa vyrastie a nebude spať s tebou v jednej posteli...
skús skupinu pekné bývanie - na MK

cocolino234
11. okt 2022

@autorka ale tak nie všetky byty sú stavané rovnako predsa. Bola som v niekoľkých jednoizbákoch, kde by si dokopy nezmestila gauč aj manželskú posteľ a bola som aj v bauringoch so spáľňovým kútom. My máme bauring a v kúte manželskú posteľ. V strede obývačky máme gauč, ktorý by sme v tvojej situácií vedeli vymeniť za rozťahovací a problém by bol vyriešený. Ale u teba nevieme ako to máš rozložené, takže môžeme sem posielť rozkladacie gauče a poschodové postele ale nič z toho. A spanie v posteli všetkých 3 podľa mňa neprichádza do úvahy, čiže ideál je mini rozťahovací gauč do hocijakého bytu.

sojorez
11. okt 2022

Nieco ako toto - hore regulerne lozko pre syna a dole gauc s moznostou roztahu.

layla123321
11. okt 2022

Ja som mala takéto čosi https://www.sconto.sk/produkt/sklapacia-postel-...

Tým pádom sa mi zmestila aj rozkladacia sedačka, čo bolo druhé miesto na spanie 🙂

kukulienka999
11. okt 2022

Syn na sklapacej posteli, ktorá vyzera, ako komoda.
A ty s potencionálnym priateľom na rozkladacom gauci