Akej farby závesy?

11. júl 2024

Dobry den, rada by som si vypocula nazory od niekoho kto sa aspon trochu zaujima o bytovy dizajn a ma na take veci cit. Mam byt ladeny v chladnych farbach. Biela seda modra. Jedine teple prvky su drevo. Mam biely nabytok a biele steny, sedu podlahu a tmavomodry gauc. Tak isto mam snehobiele hladke zavesy. Okno je francuzske cez celu stenu. Aktualne riesim akej farby zvolit zavesy do obyvacky. Aku by ste dali?

luciaruz
11. júl 2024

Ja by som dala stopercentne tmavomodre.

honey666
11. júl 2024

Tak zrejme tiez tu tmavomodru ked mate aj taky gauč.. pripadne tmavosivu mozno, uz podla vkusu

autor
11. júl 2024

@luciaruz
@honey666
Tmavomodra ku gaucu mi pride strasne prvoplanove. Navyse asi by som netrafila rovnaky odtien a bolo by to divne. Nie som si prave ista, ci tmava je vobec vhodna. Aby to nebolo zrazu mrzute temne miesto

aniele
11. júl 2024

Ja by som dala napr. horčicové. Ako kontrast.

fantaghiro21
11. júl 2024

zlte

petronelag
11. júl 2024

Ja by som tiež skúsila buď horčicové alebo tmavožlté alebo kvietkované, kde by boli aj modré, biele, žlté kvety.

pukina
11. júl 2024

ak nie si stotoznena s vyraznou farbou, tak chod do sivej. My mame podobne farebne ladenu spalnu a mame tam tmavosive zavesy a ked mam naladu na nieco farebne, dam vyraznejsie navlecky. v obyvacke to vies riesit vankusmi na gauc.
ak si ok ist do farby, isla by som tiez bud do horcicovej alebo smaragdovej zelenej.

kvietky prosim nikdy nikde😂

zara1357
11. júl 2024

Určite zostaň v odtieňoch aké použité máš. Ale išla by som do vzoru( pásiky, veľké kvety napr..) podklad biely a modre vzory.
Ak to túžiš niečim " narušiť" tak k sýtej tmavomodrej veľmi ladí cyklamén a zlatá farba.
K púdrovým zase odtiene pieska" béžová" a strieborná farba

zbruna
11. júl 2024

Modre vzorované

zbruna
11. júl 2024

Alebo neutrálne – napríklad svetlo sivé alebo jemne béžové, závisí, aké máš iné farby v obývačke

kiwi3
11. júl 2024

my mame tiez chladne farby - zelenomodru nabytkovu stenu, tmavomodry gauc, podlaha drevena. jedine, co sa mi tam hodilo boli svetlosede zavesy. ale skus ked tak hodit fotku, takto si to clovek dost tazko predstavuje.

mihula
11. júl 2024

Staroruzova,k bielym stenám a bielemu nábytku .Zjemnit tu chladnú modrú

mk1111111111
11. júl 2024

Pises, ze mas snehobiele hladke zavesy. Chces dat ine? Ja by som zostala u bielych, mozno s nejakou strukturou. Etreba to uz zvyraznovat, ne tam modry gauc, to staci.
Zostane Ti vacsia skala farieb na doplnky a nebude to preplacane

margotka17
15. júl 2024

Tmavomodré závesy by nevyzerali dobre s modrým gaucom. Skôr by som k modrej ladila biely záves s žltým vzorom, čo by celú obývačku oživilo. Doladila by som aj vankúšiky a k modrému gauču by som odkúpila samostatne žlté kreslo.

margotka17
15. júl 2024

Niečo take

margotka17
15. júl 2024

Kreslo k gauču?