Dobry den, rada by som si vypocula nazory od niekoho kto sa aspon trochu zaujima o bytovy dizajn a ma na take veci cit. Mam byt ladeny v chladnych farbach. Biela seda modra. Jedine teple prvky su drevo. Mam biely nabytok a biele steny, sedu podlahu a tmavomodry gauc. Tak isto mam snehobiele hladke zavesy. Okno je francuzske cez celu stenu. Aktualne riesim akej farby zvolit zavesy do obyvacky. Aku by ste dali?
Tak zrejme tiez tu tmavomodru ked mate aj taky gauč.. pripadne tmavosivu mozno, uz podla vkusu
Ja by som dala napr. horčicové. Ako kontrast.
zlte
Ja by som tiež skúsila buď horčicové alebo tmavožlté alebo kvietkované, kde by boli aj modré, biele, žlté kvety.
ak nie si stotoznena s vyraznou farbou, tak chod do sivej. My mame podobne farebne ladenu spalnu a mame tam tmavosive zavesy a ked mam naladu na nieco farebne, dam vyraznejsie navlecky. v obyvacke to vies riesit vankusmi na gauc.
ak si ok ist do farby, isla by som tiez bud do horcicovej alebo smaragdovej zelenej.
kvietky prosim nikdy nikde😂
Určite zostaň v odtieňoch aké použité máš. Ale išla by som do vzoru( pásiky, veľké kvety napr..) podklad biely a modre vzory.
Ak to túžiš niečim " narušiť" tak k sýtej tmavomodrej veľmi ladí cyklamén a zlatá farba.
K púdrovým zase odtiene pieska" béžová" a strieborná farba
my mame tiez chladne farby - zelenomodru nabytkovu stenu, tmavomodry gauc, podlaha drevena. jedine, co sa mi tam hodilo boli svetlosede zavesy. ale skus ked tak hodit fotku, takto si to clovek dost tazko predstavuje.
Staroruzova,k bielym stenám a bielemu nábytku .Zjemnit tu chladnú modrú
Pises, ze mas snehobiele hladke zavesy. Chces dat ine? Ja by som zostala u bielych, mozno s nejakou strukturou. Etreba to uz zvyraznovat, ne tam modry gauc, to staci.
Zostane Ti vacsia skala farieb na doplnky a nebude to preplacane
Tmavomodré závesy by nevyzerali dobre s modrým gaucom. Skôr by som k modrej ladila biely záves s žltým vzorom, čo by celú obývačku oživilo. Doladila by som aj vankúšiky a k modrému gauču by som odkúpila samostatne žlté kreslo.
Ja by som dala stopercentne tmavomodre.