Milujem, keď byt vonia a nemá žiadne zvláštné zápachy. No stále som nenašla to prave orechové. Mam pocit, že vonné sviečky voňajú prvé 2 dni a potom už nie. Air wick ten dávkovač nechcem- to sú pre mňa silné vône.
Máte niečo overené?
ja som nedavno objavila tu najjednoduchsiu a najcistejsiu formu prevonania bytu bez akejkolvek chemie. a to 100 % prirodny mätovy esencialny olej, staci 2 kvapky nakvapkat na keramicky odparovac (pripadne na akukolvek pórivitú keramiku doma) a miestnost vonia intenzivne aj 2 dni.
@falbala132 môžem poprosiť? BEWIT mäta? Alebo aká značka? Je ich viac
@isis234 ano, mam doma aj Bewit matu, ale minule som si kupila na skusku tuto sadu a tak som vlastne objavila caro odparovača 🙂
https://tierraverde.sk/ekologicka-domacnost/bio...
ta ich mata vonia dost podobne ako ta z Bewit a fakt je veeelmi intenzivna a dlhotrvajuca.
Nakvapkam esencialny olej na vatovy tampon, polozim na misku na radiator. Olej vyberam podla nalady
@sejbipi difuzery su podla mna fajn, kedze ide do nich esencialny olej. Bohuzial nie su vhodne, ak je vyssia vlhkost v dome.
@falbala132 ten odparovac ma zaujal, funguje to? nie je to zase len marketingovy tah, na dalsiu blbosticku, co clovek kupi..😅 Vonia to dlhsie, ako napriklad to, co spomina @viestta , lebo toto robim aj ja, ze vezmem odlicovaci tampon a na to kvapnem, lenze mam pocit, ze to je slabe..
@akvi ja som si to kupila ako olejovy set a ten odparovac tam bol ako darcek k tomu, ja ze aka blbost, ale skusila som to a odpalilo mi dekel ako to vonalo. nemusis to ale kupovat, staci ak to vyskusas doma na akejkolvek keramike - ale NEglazovanej, musi byt surová. na tampone to vonia 2 hodiny, na keramike 2 dni.
a ze marketingovy tah? 😀 stoji to 1-2 € 😀
@falbala132 no paráda, vyskúšam 👍
Ja som zacala pouzivat doterra oleje. A tiez som spokojna 😀
Predtym yankee candles, rituals sviecky, loccitane rozprasovace
lepšie ako sviečky sú vosky do aromalampy.Sú dosť silné. Najlepšie sú podla mňa yankee candle,kringle candle a country candle.Iné značky ani nekupujem.A vonia mi ozaj celý barák.Mne tie obyčajne vône ako mäta atd nič nehovoria.To je taká klasika ale tie vosky od týchto značiek čo spomínan to výberu a výberu na jar,leto,jeseň,zima.Stale niečo vymyslia čím ma prekvapia.Neokukané vône
@falbala132 veľmi pekne ďakujem. Musím sa prejsť cez mesto, niekde som tú značku videla v obchode
@isis234 urcite vyskúšaj, aj ktorýkoľvek iny bylinkový-drevity, tie ovocné ako pomaranč az tak intenzívne z keramiky nevoňajú, ale ostatne ako céder, borovica, rozmarín alebo zmesy su vsetky uplne úžasné.
@falbala132 vdaka za tip.dnes som objednala
Skúste si pozrieť Alfapureo za mna topka nemenila by som za nič. Majú difuzery ale tiež aj bytové parfemy.
@sejbipi ja periem s olejmi na pranie a vonia zrelý byt z prádla