Ahojte potrebujem poradiť aký práci prášok na pranie používate ja mam teraz Lanzu ale nič moc nevyperie neviem aký mám kúpiť s akým ste spokojný
Ja som roky rokuce používala Persil gel, ale prádlo nebolo čisté, zostávali fľaky, ako pri deťoch... Nevedela som, ze existujú aj lepšie prostriedky... Raz som náhodne použila Dash (co je vlastne Ariel, len v zahraničí) a zrazu, ze co je to prádlo také čisté... 🤦♀️ Odvtedy už len Ariel alebo este cca rok som používala Savo na pranie. Aj to sa dalo... Teraz používam výlučne prášky, sa mi zdá, ze lepšie operu ako gély.
Na Slovensku nekupujem ani prášok ani gel, len v Rakúsku, podstatne vyššia kvalita. Kupujem Ariel alebo Wiesser Riese
Ariel, Persil. Iba prasok. Normalne tu kupovane. Veci mam snehobiele. Nepotrebujes z Rakuska.
@stanulienkat ďakujem za radu kúpim
@arabellka1 ano na miesto prasku, 1 platka na 4kg pradla, ine ani nechcem, je lepsi ako ariel alebo persil ,len nie stale to mam moznosť si kúpiť lebo som na materskej na sk,, ale som si z toho nakupila teraz viac čo som bola vybavovať papiere v de.
@arabellka1 a na škvrny som take pokúpila, lepšie sú ako žlčove mydlo
@arabellka1 v dm-ke maju vsetky. Teda u nas v nemecku 😂 https://www.dm.de/marken/dr-beckmann-68470?wt_m...
@arabellka1 ano,dm, rossmman, müller, ale aj v madarsku maju tie drogerie
@anjelicek26 na sk bohu žial nie😒
@ildiko36 tak cez http://www.nakupynemecko.cz/ a dm online shop a dat si to preposlat...ako ano oplati sa len, ked toho chces pokupit viac aj kamoskam a tak... to preposlanie je par eur...
@anjelicek26 ja som teraz nakupila z toho až..., a v maji sa vratim do roboty, takze si to budem môct si kúpiť ale ďakujem ti
@anjelicek26 a ti si vyskúšaj tie platky keď si máš možnosť to kúpiť, su fakt super
@ildiko36 ja mam prasok a som spokojna, Ale mozem skusit.. nepoznam flaky,co by nezisli nastastie,nic nepredpieram a neriesim.
@stanulienkat ja som používal ešte aj bonux, rex a tie také prášky
@peter4729 najviac som spokojna s Dr. Backman ale na sk sa to bohu žial nedá kupit v obchode len cez net a je sakra drahe, v de stoji 2,99 a je to na 25prani.Ked to nemam tak kupujem ariel alebo persil