Ahojte ženy. Aké máte umývačky riadu ? Pokazila sa nám a ideme kupovať novú. Tak chcela by som vedieť, s ktorými ste vy spokojné. Podmienkou je, že musí byť vstavaná a musí mať len 45 CM . Ďakujem za každú radu
@buberova a spokojnosť? A ako dlho?
My taktiež vstavaná, 45cm, BOSCH. Zatiaľ používaná skoro dva roky, sme spokojní. Mama má bosch asi 10 rokov, taktiež vstavaná, spokojná je tiež.
My sme mali Bosch a Siemens a Siemens bola oveľa lepšia.
Máme ju asi rok.. akože nie je to dokonalé, ale viem s tým žiť.. možno to máme nejak my zle nastavené, nemusí to byť zlá umývačka
Bosch.
Bosch 12r pomali ale je vacsia a kvalita zodpoveda cene. Niekedy zalezi aj od konkretneho modelu.
@jabadabadu aj moja je Boženka❤
Whirpool
my tu byvame 7 rokov podedili sme ju po predchadzajucich majiteloch oni ju mali minimalne 5 co viem a frci jak raketa.
My máme 45 cm AEG
My mame mycku elektorlux, tiez so zasuvkou na pribory. A neviem cim to je, ale obcas mam riad spinavy, cize ma trochu stve. Inak som ale spokojna, nie je nic lepsie ako natlacit po rodinnom obede vsetky riady mimo zrak a nechat ju postarat sa o to😄
45ku boshku mame asi... 11rokov🙂, síce menej sa používa.
My máme elektrolux a teda riad som nikdy nemala špinavý kapsule používam len jar platinum. Umývačka je skvela6
Máme presne vstavanú, 45cm Electrolux so zásuvkou na príbory, nie košíkom