Ahojte,
poprosím o skúsenosti s lacnejšími vstavanými umývačkami riadu - 60 cm. Tie lacnejšie sú Beko, Mora, Philco, Mora, Amico........
Max. 450 eur.
Tak či tak používam len dva programy.
V čom sú "horšie" od tých drahších?
Ďakujem
@xxxxxnnnnn mali sme Philco, nikdy viac. Lacná bola, to áno, ale to bola jediná pozitívna vec na nej. Teraz mame Bosch, poriadny rozdiel.
Úplne prvú sme mali drahú, po 5 rokoch odišla. Chyba za cca 250€, tak sme ju vyhodili. Kúpili obyčajnú Moru s tým, že keď sa zas pokazí kúpime ďalšiu radšej ako investovať zas kopec peňazí. Má samé Á čka a fičí už 7rok 😉 myslím, že je to troška lotéria, ako človek trafí 😊”
Zabudla som podotknúť, že stála 200€ 😆
my máme vstavanú whirpool za 299 zatiaľ tretí rok a klop klop umýva dobre, neviem porovnať s nejakou značkovou
A chladničku s mrazničkou mame beko už 13 rokov a stále ide dobre 🙂
Ja mam Beko a som s nou ok. Chladnicka od nich uz mi odisla (4 roky), indukcna odchadza, rura je citit ze je slabsia. Mne co na spotrebicoch lacnych chyba su extra funkcie - napr display na zem, otovrenie po ukonceni..atd.
@xxxxxnnnnn ahoj, ja mam vstavanu umyvacku Beko za 360e. Mam ju druhy rok. Som spokojna.
Ja mam beko za 320€ a je mega tak.isto mam pracku indesit za 298€ perie 45minut a fachci siedmy rok nie vzdy drahe veci su najlepsie
My mame Whirlpool vstavanu so 6. zmyslom za 300e a praveze sme sa bavili s manzelom, ze ked umyvacka za 300e ma tolko programov, nizku spotrebu a este sa aj sama otvori, ked skonci program, tak tie drahsie jedine, ze sa este aj same vylozia :D
@xxxxxnnnnn nekupujem podľa ceny ale podľa toho ako som spokojná so značkou. Kupovala som gorenje 45 za cca 400€ a som spokojná. Umývať umýva a používam len jeden program
Po 2-3 rokoch sa poskodi plastova ochranna vrstva na spodku kosikov a postupne na nich vznika hrdza. Dlho je to nenapadne, kedze je odspodu. Ci sa to deje aj u drahsich neviem, mala som zatial len lacne.
Mam Leonard - (aj trúba a sporák) predávana ku kuchyňi. Bolo to lacne dnes mi na nej keďže je v záruke (sept 2019kupovaná) menil tesnenie. Zvlnilo sa a pri prázdnom chode kvapkala. Ci mojou vinou neviem. Ale vraj 5r by mala dat tak uvidím 😂
Mame už druhu Beko (druhu preto, ze prvá bola mala tak sme prešli na väčšiu) a spokojnosť s obidvoma 🙂
my uz nikdy viac kupili sme minuly rok lacnu za 350 a po piatich mesiacoch zacala tiect a uz sa nedala opravit
@nadinusaka Akú značku, ressp. model? Ďakujem
@skalnicka02 aký model prosím? Ďakujem
@evamarek77 A prosím ktoré konkrétne Beko? Ďakujem
@xxxxxnnnnn philco to bol
Mali sme zanussi, bola pomerne lacná a vydržala 11 rokov (a teda sme ju nešetrili). Teraz máme nejaký miestny noname a fachci bez zaváhania už piaty rok. Áno, nie je to žiadna Miele, ale za tu cenu si môžem tridsať rokov kupovať každých 5 rokov novú lacnú umývačku a ešte ušetrím.
My mame Zanussi ,bola ku kuchyni Oresi.Neviem co stála, uz si nepamätám, ale funguje 11 rokov,akurát, ze začala hrzdaviet dolu košíky. Teraz riešim novú do domu a vobec sa neviem rozhodnúť do čoho ísť
@xxxxxnnnnn ja mam Bosch za asi 360€ a som max spokojná. Vyhrala dokonca test s nejakou inou boschkou za viac ako 1000€. Ma samozrejme iba základné programy pri tej cene ale aj tak používam iba 2 takže to bohato stačí
Ja mám vstavanú Gorenje, stála 400 eur, kupovaná minulý rok. Predtým som tiež mala Gorenje v približne podobnej cene. Vôbec som nevidela dôvod investovať viac a to dokážem minúť dosť peňazí.