Aké máte robotické vysávače ? Chcela by som si kúpiť taký kt. zmyje aj podlahu a povysáva aj kúty a aj umyje.
@july0 my mame iRobot, no podle me zadny robot nevysaje a nevytre kouty - proste se tam nedostane, takze kazdy den vysava a vytira robot a jednou tydne ja. Neda se “naprogramovat” aby nechodil tam kde nema, to muze byt vyhoda (nemusis nic slozite zadavat, polozis a vysava) i nevyhoda (napr. kdyz vytira, tak nema jezdit po koberci, protoze se zasekne, ale proste na neho najede). Za me to ale byla dobra koupe, proste kdyz vytira, tak na neho davam pozor.
xiaomi pomer cena kvalita neni o com
@july0 my sme zobrali z telekomu i robot roomba combo umyva a vysava ale kebyze mam za to dat 300 400 eur tak to nekupim radsej nejaku inu znacku by som zvolila, blúdi len nemá mapovanie utieranie je take ze vidis ze podlaha je kus mokra ale flaky alebo vacsiu spinu az tak dobre neumyje , vzdy musim vsetko zdvihnut urobit cestu ziadne koberceky stolicky co sa tyka vysavania vzdg sa cudujem kolki prachu dokaze povysavat v byte aj ked dost casto vysava
Ja mam iRobot Roomba z najnovšej série j7. Najlepšia možná kúpa. Mala som predtým teslu ale ta sa na toto vôbec nechytá. Nechcela som kombi lebo co som sa bavila s ľuďmi tak to umývanie nepoužívali. Vraj to neumyva dobre, nechava smuhy a tak. Preto s sa rozhodla ze investujem len to vysávača. Co sa tyka kvality vysávania tak som maximálne spokojná. Na koberci si pridá výkon, takže výdaje aj ten. Byt si zmapovala po dvoch vysávaniach, ak niečo premiestnim tak mi po vysavanie pošle fotku a opýta sa ci to je trvalá zmena a pod. Vieš si priamo v aplikácii byt rozporcovat a poslať ju pripadne vysávať len niečo. Ak nech niečo väčšie na ženy tak to obíde, nenaraza do nábytku a určite ti neroztrie po byte psie hovienko. Rohy vysáva tak priemerne, raz za týždeň byt prebehne tak ci tak klasickým vysávačom. Trosku ľutujem ze som nekúpila tu vecicku na automatické vyprazdnovanie. A ešte je trosku hlucnejsia ako bola Tesla. Telka sa pri tom nedá pozerať. Mam ju nastavenú tak ze vysáva keď odídem z bytu.
Tesla iQ600 - maximálna spokojnosť. Skúsila som aj Xiaomi f9 a ten umýval jak mu prišlo, blúdil, a najnovšie ani neumýva... na reklamačke povedali, že ide dobre... ale neumýva...
s teslou funguje všetko ako má, baterka vydrží aj cez 2 hodiny vkuse ,to je jeho najväčšia výhoda