Prosím poraďte aké máte doma nočné stolíky. My ich nevyužívame doslova je v nich iba bordel, jedine sú dobré že máme kam položiť lampu a mobil v noci. Mame stare z druhej ruky každý je iný, už by sme chceli vymeniť za nové a dva rovnaké ale nechcem zato vyhodiť stovky eur. Max 70. Nemusí to byt klasicka skrinka poraďte nápady ak máte niekto niečo iné no využívate to ako nočný stolík. Ďakujem
no podla zariadenia, aj aku postel mate napr. je dolezite, ja mam rovno k posteli kupeny, vnutri nemame nic dolezite, knihu, kozmetiku tam mam.... ja som mala na private nocny stolik z knih :DD mozes mat miesto toho aj taburetku, nejaku "truhlicu" (dnu das napr. vankuse, deky a pod), pripadne stojan na kvety 🙂 tie su take ze aj lampa by na to mozno isla. Alebo podla miesta tam viete dat aj nieco taketo https://www.xxxlutz.sk/p/carryhome-deliaca-sten...
k posteli a police vyuzit na nieco. Su hadam v kazdom obchode rozne velkosti aj farby, aj 6 "kockove".
IKEA hemnes
No ja by som si nekupila ziadny otvoreny ani tmavy, nech nemusim stale utierat prach v kazdej policke.
Nemam a vobec mi nechyba aspon ked si mobil položím na stole spalni tak rano vstanem k budíku 😂
Odkedy mame postielku pri posteli moj nocny stolik ma dovolenku.v muzovom su iba same rarohy covid testy krabicky od hodiniek obalky a vela ineho co sa nepouziva
Máme na mieru robene, rovnako aj posteľ