Baby aké máte kuchyne? Zaujíma ma kombinacia dekorov, niečo pekné hľadám. Vyberám z egger drevotriesky. Som už zúfalá z toho 😀 Samozrejme pozerám inšpirácie na nete, no nie som z toho múdrejšia. Halifax vyzerá úžasné na fotkách, ale naživo sa mi nepáči vôbec. Ostatne zariadenie domu budem ladiť ku kuchyni. Podlahy a dvere ešte nie sú vybrate, takze toto neuvažujte. 🙂poraďte 😀
Halifax prírodný (pracovná doska, zástena) v kombe s perlovou šedou(skrinky)
@luccija pozerám všetko a chorá som z toho 😀 častokrát to na fotke vyzerá úžasne, ale naživo nie až tak. Napríklad toto ma včera veľmi zaujalo (foto), ale keď som to hodila do egger vizualizácie, tak nič moc, biela, tmavý betón a halifax tabak som vyberala od nich.
@maca1984 áno to som mala aj ja pôvodne vyberate halifax prírodný a kasmirovo šedá. 🙂
Dubove drevo + biely lesk. Ano, nuda, ale vzdy bude cista a elegantna 😃
Mám Hicory a bezovy lesk
Podlahy drevene svetly dub, kuchyna striekana matna biela a kamenna doska taka sedobezova.
Ja nie som fanusik vselijakych napodobnenin drevodekorov a laminatovych dosiek s dekorom kamena atd 🙈 ked to chce byt drevo, nech je to drevo a rovnako s kamenom.
dub hamilton a lesklá biela. v tomto albume je: https://www.modrastrecha.sk/blog/btus/album/od-...
matna biela + dub hickory
Čiernu s doskou dekor dreva a imitáciu tehly mam na stene a steny mam matovo zelene . A este jednu skrinu potravinovú mam tmavo zelenu
ak plánujete mat alebo máte malé deti ja bielu neodporúčam. Ja mam od stolára na mieru robenu sivú matnu a drevo dekor a malý mi hocikedy do chytá a dopacka dvierka.
Treba myslieť aj takto , lebo potom to upratovanie a udržiavanie je náročné.
Jedna vec je co vyzerá pekne na obrázku a co je praktické a nenáročné na udrzbu
@nitran ja mám vanilkovú a údržba je úplne v pohode. Na byte som mala čiernu a tmavé drevo, boli sme dvaja dospelí a nešla som sa dolestit.
Bielu matnú. Predtým sme mali lesklú - a nikdy viac. Na lesklej (a tmavej) vidno každú kvapku vody - to neodporúčam.
@nitran ja mam 2 male deti 4,5r a skoro 1,5r a mame bielu kuchynu 🤷🏼♀️ obidvaja maju ine zaluby ako packat dvierka a tak ci tak treba kuchynu umyvat, kedze ju zapackame aj my pri vareni a otvarani dvierok+chladnicky.
@mommyviky veľmi pekná.Spodok je svetlejší či to je svetlom skreslené?
@lenkakravcova mama ma čiernu lesklú to je strašné udržiavať.
Mam ten spominany Halifax v kombinacii s bielou lesklou. Podla mna vyzera halifax rovnako dobre nazivo ako na fotkach. Kuchynu sme prerabali pred 6 rokmi a vidim, ze tuto kombinaciu ma uz velmi vela ludi. Keby som sa teraz mala rozhodnut, vybrala som nieco ine - mozno siva alebo tmava petrolejova matna v kombinacii s nejakym drevodekorom…
Sivá matná a drevo. Nemenila by som 🙂
Halifax je krasny. Moj muz je stolar a robi casto s halifaxom. Nam domov teraz robil nabytok z bieleho halifaxu.
Mam ikea bodbyn vrch biely spodok sivy obklad taky farebny ale spodok si idem dat premalovat na zelenu
@michaela329 my máme takúto istú do L a je nádherná.
@michaela329 myslí. Tuvco dala Michaela. Aj sa dobre čistí
@zuzana2bole áno, na údržbu je úplne super. Tiež máme L a aj pult k nej.
Mám bielu lesklú lakovanu, ciernoprskanu sctakymi trblietkami pracovnu dosku, bledozeleny lacobel ale už ma 8 r už by som išla do drevodekoru a sivej matnej
To bude od stolára či z kuchynského štúdia?mne požičal stolár domov veľký vzorkovník dosť veľké kúsky a tak som hľadala a ladila aj lacobel.Ved skús pozrieť Pinterest, modrú strechu ja to ani nepozerám všetko by som už vymenila🙂