Ahojte, viete mi poradiť aké kvietky sú dobré do kvetináča na terasu? Nejaké ktoré majú krásne svieže letné farby
Fuksie,ale zalezi aj ,ci je tam slno cely den,ci nie...
@ivanak49 fuchsie su super, kvitnu do neskorej jesene. Len nemaju radi stale prudke slnko.
@ivanak49 ja mam klinceky dalie a este jedny vyzeraju ako petunky len maju mensi kvet...krasne to previsa v zavesnych kvetinacoch🙂
Muškáty, petúnie, aj bakopy sú krásne, ale záleží ako ti tam svieti slnko 🙂
V zavesnych mavam milionlobelky. A v ostatnych kvetinacoch surfinie,muskaty a lobelky,vodopad (neviem presny nazov) je taky strieborny tahavy listnaty. . Vo velkych kvetinacoch oleandre.
Od rána do tej 13 hod. mam slniečko ale potom už tienik celý deň.... No mala som kúpený oleander nakoľko som chcela taky nejaký veľký kvet vysoký v črepníku ale dočítala som sa že sú prudko jedovaté pri deťoch listy aj kvety keď ich dieťa chytí... Dokonca že aj keď sa ich nechytá ale je blízko tak dosť sa ukazujuu deťom ekzémy tak sa teraz bojím ho mat chcem ho dat radšej mamine za záhradku a kúpiť niečo iné
@ivanak49 do tiena su super fuchsie. Krasne budu kvitnut az do jesene. A aj begonky.
Muškáty, surfínie, klinčeky..