Aké je teraz moderné kúpeľňové zrkadlo?

28. sep 2024

No mam dilemu pri zariadovani bytu. Bud dám po hranach led zrkadlo alebo obyčajne zrkadlo a na to osvetlenie.
Co teraz frčí?
Kupelnova skrinka so zrkadlom je momentálne dlhšiu dobu out. Byt zariadujem do modernejsieho štýlu.
Ďakujem za postrehy

bublinka0
28. sep 2024

Kruhové zrkadlo

personality
28. sep 2024

Ako píšeš bud zrkadlo s LED osvetlením, bud ta druha možnosť svetlo nad zrkadlo. Ale aj pekná skrinka na mieru môže byť krásna. Ja som dala tu druhu možnosť, obyčajne zrkadlo, veľký rozmer a nad neho osvetlenie.

personality
28. sep 2024

Tie LED zrkadlá sú dosť drahé ale nikde som nenašla také kzore by mi vyhovovalo rozmerom, prevedením, a tiež som sa bála, že sa to časom pokazí, cena bola tak 300e minimálne za väčšie teda.

zeldia
28. sep 2024

Led zrkadlo vyzeralo to krajšie ako osvetlenie nad zrkadlom

matullienka
28. sep 2024

@personality my máme keď zrkadlá stáli cca 80 eur ks, je pravda, že sme kupovali v PL

viestta
28. sep 2024

Take ake sa ti paci, dobre sa v nom vidis a vies dobre osvetlit tvar aby si sa dobre videla

pe_mi
28. sep 2024

Okrúhle alebo oválne s LED podsvietenim

rozculena
28. sep 2024

môžem to omaľovať,či je to out alebo nie.....dám si také,aby mi vyhovovalo.pred 1,5 rokom som prerábala jadro,a či som chcela alebo nie,musela som dať skrinkové,lebo nemám miesto nazvyš.
Ak máš kúpeľňu vo veľkosti garzónky a neobmedzený budget,daj si aj 5metrové podľa najnovšej módy.Ty to budeš používať....
https://www.google.com/search?sca_esv=d4fd5f361...

snehulak77
28. sep 2024

@rozculena inak, my sme na byte dali zrkadlo, ešte to ani moderné nebolo. Ale ja neznášam veci položené na umývadle alebo doske pri umývadle a ozaj niektoré veci ako kefky a pod proste potrebuješ mať poruke. Tak keď prestali byť moderné zrkadlové skrinky, tak sme sa sťahovali do domu a pri prerabani som kúpila zrkadlovu skrinku 😂
Proste, nieco vyzerá úžasne super, ale naozaj si treba ujasniť, či je to pre teba konkrétne aj praktické.

biba_18
28. sep 2024

osobne mi tie led zrkadlá vadia… takže len podľa seba musíš… ja mám okrúhle lebo sa mi páči okrúhle a k tomu mám 2 nástenné lampy. ak by sa mi to tam nezmestilo, napr. v garsonke, dala by som obdĺžnikové a nad to svetlo…

jaskolka
28. sep 2024

Také, ake sa paci tebe a vyhovuje ti. Ja mam v kúpeľni klasicku skrinku si zrkadlom a nad ním lampu. Je mi fuk, ci to je moderné, alebo nie. Mne to takto vyhovuje, je to praktické. Inak tie podsvietene zrkadlá sú podľa mna hrozne, mne to vadí.

sisska96
28. sep 2024

No tie kruhové s LED. Ale pre mňa sú nepraktické. Ja potrebujem schovať kefky, pasty, makeup

zlatkab2
30. sep 2024

Mne sa veľmi páčia tie kruhové. Už či s osvetlením alebo bez. To často vidím aj keď pozerám nejaké inšpirácie na nete a návrhy od dizajnérov. Takže to by som povedala, že je asi teraz taká topka. Skús pozrieť na Sanitino eshope, tam majú pekné aj dosť na výber.

kp7333
30. sep 2024

Mam velke okruhle s ciernym ramom bez LED. Ja som fanusik minimalizmu a na tych zrkadlach s podvietenim mi vadi ten futuristicky look. Ale kazdemu sa paci nieco ine.

margotka17
2. okt 2024

Ak zrkadlo, tak krystalove do kúpeľne a vôbec, do celého domu ak už, tak krystalove.