Aké farby doplnky zvoliť v obývačke?

adzy
9. máj 2023

Zdravím Vás týždeň rozmýšľam už má aj hlava bolí neviem si vybrať aké závesy ,vankúše maličké doplnky mam dať k bielosivej obývačke je to tu také nudné maľovali sme na bledučko šedou steny,nábytok máme biely lesklý z tmavým drevom,gauč tmavosivý,podlahu bledosivú,keď tak dookola pozerám tak je tu všetko v bielej a sivej chcela som zavesy horčicové no manželovi sa nepáči ta farba tak zamýšľam v zelenej fľaškovej alebo petrolejovej modrej závesy vankúše ale či to nepokazím poradíte prosím už som zúfalá ďakujem

jaja20
9. máj 2023

@adzy Tá petrolejová by sa k tomu fajn hodila, alebo smaragdová.
Horčicová je príliš krikľavá.

janjatu
9. máj 2023

@adzy my máme podobné farby ako vy a závesy, koberec aj vankúše máme staroružové.

river_song
9. máj 2023

Tiez mame bledosivu stenu, tmavosivy gauc, biely nabytok.. doplnky mame v odtienoch modrozelenej/pepermintovej

banalu
9. máj 2023

To je celkom neutralne. My mame k tej palete jablkovo zeleny gauc, tmavozelene kreslo a konerec s tmavomodrym frkanim. Tam by sla aj ruzova s modrou, jablkovo zelena s tmavofialovou. Kvetovane vankuse atd.

banalu
9. máj 2023
zuzikak
9. máj 2023

zavesy zvol rozhodne biele lebo zrejme sivej mate v byte dost. Zameraj sa skor na vankuse, prehoz z deky napr. a nieco na stolik prip. ak sa ti hodi tak skus koberec. Petrolejova je pekna len si daj pozor aby to nevyzeralo tmavo. Alebo ak manzel znesie, tak pudrovo ruzova.

adzy
autor
9. máj 2023

@banalu jee ďakujem
@banalu tak toto je super nádhera určite pôjdem do týchto farieb kdeje ta ruža

rebrambora
9. máj 2023

A co tak kov? Bronz, Strieborna, zlata?

adzy
autor
9. máj 2023

@rebrambora zlaté sa my hnusi všetko vtej farbe ešte strieborná ano ale čo také sa dá?

jaden
9. máj 2023

nemas foto?

adzy
autor
9. máj 2023

@jaden neviem ako to mam odfotit je moc dlhá a otvorená čiastočne z kuchyňou ale ešte stále maľujem zatiaľ som musela len bielou prekryť pôvodnú červenú bolo jej veľa a tento týždeň idem dať norsku šedú nemôžem si pomôcť biela sa my tu nepáči

adzy
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adzy
autor
9. máj 2023

@adzy ostala len podlaha a nábytok a biele steny zatiaľ teraz