Aká umývačka je podľa vás najlepšia?

kapilanka
28. mar 2022

Prosím aká umývačka je podľa vás najlepšia?Vaše skúsenosti ,plánujeme kúpiť umývačku ale nevieme akú značku.A zase nechcem zbytočne niečo drahé.Dakujem za rady....

adriannasvk
28. mar 2022

Tak riad sa hlavne cenou lebo to nie je len o znacke...aj lacnejsia vydrzi viac ako "znackova". Skor si pozri energeticku triedu,ci chces kosik na pribor alebo zasuvku. My sme mali na starom byte whirlpool a ma uz cez 10 rokov a fici,teraz mame v dome Bosch lebo sme potrebovali push up system. Pripadne si pozri recenzie tej konkretnej,ktoru si vyberies

dominidi
28. mar 2022

Zalezi aky mas budget..najlepsie s cim som sa stretla je Miele, ale ta si vyzaduje vstupnu investiciu..vyborny pomer cena/kvalita je bosh..whirpool nikdy viac, hore umyva v pohode, dole iba slabo znecistene veci a ten hluk je tiez zazitok, neda sa telka cez to pozerat..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
apolka77
28. mar 2022

Mám Electrolux som spokojná ale určite si vyber na príbor zásuvku hore. Ja mám košík a dosť mi to tam zavadzia. Viac riadu hlavne hrncov sa zmestí keď sa príbor dáva do vrchnej zásuvky...potom čítaj recenzie . Ja by som šla do značiek ako Electrolux, Bosch dajú sa kúpiť za 400-500 v akcii a kvalita...

aliaray1
28. mar 2022
pinkgirl
28. mar 2022

Značkou Bosch nič nepokazíš, moja umýva 14rokov. Pozeraj hlavne spotrebu vody a hlučnosť. Do menšej ako 60cm by som v prípade rodiny nešla. Kamoška má v novom dome AEG a spokojná je tiež už 4r, predtým mala v byte tiež Bosch.

nataly233
28. mar 2022

@apolka77 súhlasím aj ja mám Electrolux a som spoko a ako píšeš vyššie zásuvka na príbory top 😊 ak môžem poradiť kúp 60ku my sme dvaja a teda zapínam ju denne aj 2x

liusa82
28. mar 2022

na toto som zvedavá aj ja.Tiež plánujeme kúpiť

tara42
28. mar 2022

My sme spokojni so značkou Bosch. Mame Bosch aj umyvacku aj pracku aj susicku a všetko ok. Tiež ma v umývačke vrchný suflik na príbory.

menntys
20. júl 2024

whirpool sme kupovali 2004,ano 2004!!A ak by tu predavali znova tak ju kupim...vydrzala presne 20 rokov bez poruchy.Model 8557,stala 26 tisic korunv tej dobe.

evaachesa
20. júl 2024

Hlavne sa zameraj na takú, ktorej sa po skončení cyklu samé otvoria dvierka a pokračuje ešte v sušení (nemusíš po skončení programu otvárať). Ďalej nekupujte menšiu ako 60 a na príbory nech ma hornú zásuvku. My máme AEG.