Dobrý deň..prosím vás mam dilemu ...schody ideme mat také ako je foto dverí..neviem sa rozhodnúť akú farbu mame dat dvere a podlahu ? Niečo svetlejšie? Dvere a podlahu rovnakú farbu? Alebo schody a dvere rovnaká farba? Veľmi vás prosím aj o foto ..nie som ten typ co si to viem pekne zladiť..vôbec netuším ako to pokombinovat. ...viem ze je na nete plno foto ale verím ze sú tu baby co poradia kombinacie 🙂 ďakujem
Ja by som dala rovnakú farbu. My máme šedú podlahu, biele listy, biele steny a biele dvere. Mne sa to nepáči, sú iné odtiene, tobôž hnedé odtiene dreva.
Moja mama ma dvere, schody aj parkety rovnakej farby také tmavé wenge a k tomu aj nábytok
My máme podlahu sivú dlažbu a dvere a nábytok rovnakej farby schody nemáme🙂
Osobne nerada miesam drevo. Ja by som schody a podlahu k nim dala rovnaku. My mame tmavsi drevodekor na podlahe a biele dvere a biele listy. Okrem drevodekoru na podlahe uz drevodekor nemam nikde inde v dome, ani v kuchyni, ani v obyvacke ci spalni. Nepaci sa mi to 🤷♀️
Mozno niekto poradi lepsie. Skus pozriet aj interierovy dizajn na fb.
Ja by som dala dvere a schody rovnake a podlahu kusok svetlejsiu
tak ja by som nedala schody inej farby, ako zvysok podlahy, tie schody ale mate dost tmave, to by bola prilis tmava podlaha na mna.. potom aspon bledsie dvere
Ja by som schody a podlahy dala rovnake, dvere svetlejsie.
Zobrat vzorku dreva, a prikladat k podlahe! Vela zalezi od tonu (studeny teply, do zlata, do seda) a to na monitore nevidis.
Zober si kusok a az prilozis a bude sa ti pacit, budes to vidiet. Fakt!
Ak chces platenu sluzbu, tak interierovy dizajner ti to pomoze zosuladit.
A este, zalezi aj ako mate rozmiestnene dvere, a kolko svetla...tie schody su dost tmave, co vobec neavdi ak ich nemate hned vedla piatich dvere v malej chodbe. Aj to zavazi.
Biele dvere mozes dat vzdy, ked potrebujes zvacsit priestor.