Airfryier teplovzdušná fritéza - skúsenosti

veve_ad
7. nov 2024

Ahojte, ake mate skusenosti s teplovzdusnou fritezou? S akou znackou ste spokojne? Co vsetko v nej pripravujete? Dakujem 🙂

tundra
7. nov 2024

@veve_ad skusenosti dobre,mame dve,kupili sme Philips😉

liora
7. nov 2024

My mame Klarstein a bezi u nas takmer denne. Najviac robime lososa, ktory je dokonale urobeny, pecene zemiaky, zeleninu, maso, kadeco 🙂 ja uz by som nemohla zit bez teplovzdusky😄

deedol
7. nov 2024

@liora odkial cerpas recepty, prosim?

liora
7. nov 2024

@deedol peciem cokolvek co by som robila v normalnej rure, skor musis odsledovat co sa kolko robi. Na tej nasej su aj ku niektorym jedlam programy, napriklad na lososa a ryby pouzivam prednastavene stupne a cas a je to super. Pri inych receptoch ked robim prvykrat to nejako uz nastavim a priebezne kontrolujem 😄

simsalabim
7. nov 2024

Mane Tefal EasyFry a po kanvici je to u nas druhy najpouzivanejsi spotrebic 👍

vikusjk
7. nov 2024

@liora prosim ta a ako dlho sa v nej pecie losos? Ja ho robim vyhradne iba na grilovacej panvici, ale zaujima ma aj tato priprava kvoli ujovi, ktory zije sam, ma lososa rad, ale nikdy si ho nerobi, lebo nevie. Fritezu ma tusim tu Delimano, ale robi v nej len hranolky 🙈

liora
7. nov 2024

@vikusjk jasne, ja lososa robim 10 minut na 200 stupnoch. Ked vyprsi cas, necham este dve - tri minutky postat dnu az potom vytiahnem. Je uzasny, stavnaty. Ale ten cas kolko necham postat zavisi aj od velkosti lososa, ked mam tensie tak aj minutka staci.

vikusjk
7. nov 2024

@liora dakujem 🙂 skusim ho presvedcit, ze si v nej moze robit aj ine veci, ako len hranolky. Len netusim, ci sa mu da aj nastavovat teplota, ale prezistim.

luccija
7. nov 2024

@vikusjk ale on má klasickú fritezu nie?na každej sa da nastaviť teplota.Lososa môže dať aj do rúry a na neho kúsok masla
@simsalabim je dostatočne veľká tá nádobka spravím tam pečené zemiaky pre 3 osoby?

simsalabim
7. nov 2024

@luccija pre nas ano. Ale urcite zalezi aj od toho, aki ste jedaci. A okrem zemiakov v tej nasej uz naraz neurobis nic ine (pre 2 by to asi slo).

vikusjk
7. nov 2024

@luccija ma teplovzdusnu fritezu, nie klasicku na olej. Ale ci sa da nastavit teplota, to si zistim, to neviem. Samozrejme, ze ho moze robit aj v rure, ale zije sam, ruru nepouziva vobec a ak by to skusil v tejto teplovzduske, to by sa mu mohlo aj chciet viac, aj oplatit viac, ako zapinat velku ruru kvoli kusku ryby

sense
7. nov 2024

Mám fritezu ale aj tak najradšej používam rúru 🙈, lebo sa mi nechce chodiť do pivnice lebo v kuchyni nemám na to miesto

luccija
7. nov 2024

@simsalabim už dlho uvažujem dik

lubina
7. nov 2024

@veve_ad u nas bezi velmi casto, skusenosti super. Som rada, ze som si ju kupila.Mam Inventum, ale v podstate si myslim, ze na tej znacke az tak nezalezi, lebo vsetky funguju na rovnakom principe, teda na prudeni horuceho vzduchu. Mozem len odporucit

tundra
7. nov 2024

@luccija mame tuto,obsah je 6,2 l a zmesti sa 1,5kg potravin.
https://www.nettoshop.ch/kueche-kleingeraete/ko...
Najskôr sme kupili malu🙈a potom tuto velku.
Odporucam,super vecička😉