Ahojte, ake mate skusenosti s teplovzdusnou fritezou? S akou znackou ste spokojne? Co vsetko v nej pripravujete? Dakujem 🙂
My mame Klarstein a bezi u nas takmer denne. Najviac robime lososa, ktory je dokonale urobeny, pecene zemiaky, zeleninu, maso, kadeco 🙂 ja uz by som nemohla zit bez teplovzdusky😄
@deedol peciem cokolvek co by som robila v normalnej rure, skor musis odsledovat co sa kolko robi. Na tej nasej su aj ku niektorym jedlam programy, napriklad na lososa a ryby pouzivam prednastavene stupne a cas a je to super. Pri inych receptoch ked robim prvykrat to nejako uz nastavim a priebezne kontrolujem 😄
Mane Tefal EasyFry a po kanvici je to u nas druhy najpouzivanejsi spotrebic 👍
@vikusjk ale on má klasickú fritezu nie?na každej sa da nastaviť teplota.Lososa môže dať aj do rúry a na neho kúsok masla
@simsalabim je dostatočne veľká tá nádobka spravím tam pečené zemiaky pre 3 osoby?
@luccija pre nas ano. Ale urcite zalezi aj od toho, aki ste jedaci. A okrem zemiakov v tej nasej uz naraz neurobis nic ine (pre 2 by to asi slo).
@luccija ma teplovzdusnu fritezu, nie klasicku na olej. Ale ci sa da nastavit teplota, to si zistim, to neviem. Samozrejme, ze ho moze robit aj v rure, ale zije sam, ruru nepouziva vobec a ak by to skusil v tejto teplovzduske, to by sa mu mohlo aj chciet viac, aj oplatit viac, ako zapinat velku ruru kvoli kusku ryby
Mám fritezu ale aj tak najradšej používam rúru 🙈, lebo sa mi nechce chodiť do pivnice lebo v kuchyni nemám na to miesto
@simsalabim už dlho uvažujem dik
@luccija mame tuto,obsah je 6,2 l a zmesti sa 1,5kg potravin.
https://www.nettoshop.ch/kueche-kleingeraete/ko...
Najskôr sme kupili malu🙈a potom tuto velku.
Odporucam,super vecička😉
@veve_ad skusenosti dobre,mame dve,kupili sme Philips😉