Dobrý den chcela by som sa poradit , mam mačku ( ragdoll) ma pol roka , od kedy sme ju doniesli ako maciatko vzdy šla na wc nikdy nie mimo poslednu dobu sa vyprazdnuje aj mimo napriklad do postele , na koberec a ma riedku stolicu pritom jej davame len granule , davali sme jej aj kapsy lenze ked sa začala vyprazdnovat aj mimo wc a bolo to riedke mysleli sme si ze to je z kapsy ale uz ma iba granule a aj tak ide niekedy mimo wc. Ist ku zverolekarovy ? Ďakujem
@nataliaaaaaai kolko ma zachodov?
@0silvia0 jeden
mali sme podobny problem. po urcitom case nam macky chodili mimo wc a cuduj sa svete pomohol iny druh piesku. robili to iba pri jednom druhu
@nataliaaaaaai skus pridat este jeden, niektore macky su haklive a odmietaju ist robit potrebu, ak nie je uplne cisty. A nemali ste doma nejaku zmenu?
Je kastrovana?
@0silvia0 zmena nebola len sa wc premiestnilo ale to bolo davnejsie a nebol problem tak neviem
@nataliaaaaaai Mám kocúra ktorý mal týždeň vodnatú hnačku, uvaril som mu kuracie a do 2 dní mu to prestalo. Žiadna panika, to sa u mačiek stáva. Keď bol ešte malý tiež chodil na záchodík ale padol z výšky asi 2 metre zľakol sa a od vtedy máva epileptické záchvaty a prestal chodiť aj na záchodík.
@colsami nie
Nasa mala tiez problemy s riedkou stolicou. Moze len kapsicky v zele a miesame je psyliu. To ju zahustuje. Odvtedy je pokoj. Po gastro granuliach to bolo horsie ako po beznych.
@nataliaaaaaai moze kludne aj znackovat a ist do ruje atd atd, pokial nie je kastrovana. Ma na to vek
To cikanie je znackovanie pred rujou, treba ju dat v dohladnej dobe vykastrovat... a zachody dva, nase macky si to vyslovene delia, necikaju tam, kam chodia kakat...
Jednoznačne treba ísť k Dr., čosi nebude OK , keď má riedku stolicu ... mimo wc sa mačky vyprázdňujú z mnohých dôvodov, niektoré z trucu, mstia sa, iným nesedí podstielka atď.