Vrátenie peňazí za tovar v Super Zoo

baskica
16. júl 2024

Ahojte baby neviete ako to je v superzoo? Piatok som kupila granule nie su otvorene aj blocek mam.len vcera nam dosli u veterinara vysledky testov alergia skoro na vsetko🤦‍♀️Tak ci mozem vratit granule a vratia mi peniazky alebo musim za tu hodnotu nakupit.dakujem

alenah31
16. júl 2024

@baskica pokiaľ ide o kamennú predajňu - nevrátili nám €, ale dostali sme poukážku v cene vracaného tovaru. Tovar kúpený cez internet (2x) - peniaze nám vrátili prakticky bratom hoci píšu, že na to majú 14 dní.

baskica
autor
16. júl 2024

@alenah31 aha takze ak som kupila v kamennej pobocke tak peniazky nevratia dobre dakujem

elanor
16. júl 2024

@baskica kamenny obchod nema ziadnu povinnost vziat naspat tovar, i ked nepouzity (reklamacia je samozrejme o inom). Je to vylucne iba na ich dobrej voli.
Takze zalezi cisto na politike danej firmy, ci vychadzaju zakaznikom v takychto pripadoch v ustrety a tovar vezmu spat, a nechaju ta vybrat si nieco ine v tej hodnote. Kludne sa ti moze stat, ze ta odmietnu, maju nato pravo.

baskica
autor
16. júl 2024

@elanor jasne to chapem len som nevedela ako tu funguje lebo niekde napr.v deichmane vratia peniaze bez problemov niekde si musis za tu hodnotu nakupit a niekde to neakceptuju a odmietnu ta zato ma zaujimali priamo skusenosti s tymto obchodom

ssimusska
21. júl 2024

@baskica presne ako píše @alenah31 V superzoo sme kupovali obojok, no dobre nesadol, tak sme prišli a dostali poukážku. Problem s tým nemali.