Vaše názory na salón pre psíkov

12. okt 2024

Ahoj ľudia, co hovorite na salon pre psikov ? Ma to v tejto dobe potenciál?

colsami
12. okt 2024

Ano m potencial, pokial na okoli nemas dalsich 10. Dnes pre niektorych ludi je pes viac nez dieta a najma tym bytovym dopraju vsetko. To je fakt.

Ak mozem, su tu aj ine veci mimo potencialu, co treba zvazit.
ALE pozor na zodpovednost. Za prve musis byt sikovna a tu pracu dobre spravit. Nielen kadejak ostrihat okupat psa. Dalej k tomu musis mat vztah. Za dalsie, ak sa hocico psovi stane, nesies za to nasledky - a tu zvyknu byt majitelia vtedy velmi neprijemni. Zastrihnes, podrazdis, nevysusis dobre, atd atd atd... Priprav sa na to, ze 70% malych bytovych psikov co budu chodit na kupanie a strihanie nie su zvyknuti na manipulaciu a su agresivni a hryzu. Hryzu aj Teba a aj vlastnych majitelov. Majitel Ti povie "on nema rad ked ked mu chytame labky" a podobne, no v preklade bohuzial tie psy su proste nevychovane a skacu majitelom po hlave
Vedela by som Ti rozpravat pribehy od majiteliek salonov (a aj toto su ich skusenosti a slova, nie moje vymysly) ake ma nasledky ked sa nieco stane.

domiklik
12. okt 2024

Áno má to potenciál, pokiaľ to vieš robiť dobre. Vtedy môžeš mať okolo seba xy salónov. Ľudia, ktorym záleží na psovi pôjdu aj ďalej.

misulka22
12. okt 2024

Ja by som sa ani nepytala ci to ma potencial, ale ci ty mas na to nervy 🤣 ( v jednom robim)

mamina7070
12. okt 2024

jasne ja cakam tri mesiace na termin na strihanie psa resp kompletku (kupanie strihanie pazurky atd

autor
12. okt 2024

@misulka22 nervy mam ale zaujíma ma ci to v dnešnej dobe ide .. trosku sa rozhliadnut 🤗

misulka22
12. okt 2024

Zalezi kde,aka konkurencia,co ponukas...

bloger
12. okt 2024

Určite má ale tak záleží čo vieš ponúknuť.

nikiki29
12. okt 2024

Veľmi záleží od konkurencie. Ak sú salóny v okolí tvojho, mňa by si len ťažko presviedčala odísť z niečoho overeného inde. Musela by si ponúknuť nejaké zaujímavé služby. Alebo extra kvalitu, vysoké skúsenosti a tak…

lalilili
13. okt 2024

Viac ako 30-rokov mám psov a aj mačky, nikdy som takéto služby nevyužila a ani nevyužijem. Neviem si ani predstaviť, že by som bola odkázaná na takéto služby, že by som to nezvládla sama s vlastnými zvieratami. Psov mám veľkých,malých v dome a aj pri dome, mačky tak isto. Kúpem ich sama alebo s dcérou, taktiež stihám, fénujem, češem, všetko čo je treba. Myslím, že je to úplne jednoduché a normálne pre každého kto chce. Pri mne by si psí salón neškrtol a vôbec to nemyslím v zlom, ale príde mi to ako zbytočnosť

colsami
13. okt 2024

@lalilili chapem co pises, tiez som nikdy nevyuzila tieto sluzby. Ale Ty si ta 1 zo 100, ze jednak to chces robit a jednak zvladnes a mas na to cas. Zvysni majitelia nemaju. Salony vyuziva vacsina majitelov psov, ktore strihanie a kupanie potrebuju. Takze ano, dnes ma takato sluzba velky potencial, samozrejme za urcitych spomenutych okolnosti.
To je akoby som je napisala ze manikura pedikura je za mna blbost, lebo som nikdy nebola a robim si nechty sama. Pritom ja som vynimka a fakt je taky, ze sa taketo sluzby dnes vyborne uzivia.