Ahojte, tie čo ste psíčkarky, aký je top pamlsok vášho psíka ? Chceme vyskúšať niečo nové 🙂
Nakrajany syr,slanina,pamlsky z jelena,pstrosa,nakrajane bravcove ucho
Naša miluje piškóty pre zvieratá.
Náš má sušené hovädzie plúcka
Mini piškóty a sušené kačacie plátky u nás top 😃
topka - mäso ktoré krájam na obed - surové. Ale aj kuracie surové chrbty a krky, Divinu surovú nedávam, slaninka - ale tej len trochu, je veľmi slaná, šunka, syr, vyvarené mäsko z vývaru . Ja nedávam žiadne varené kosti a už vôbec nie z hydiny. Potom ešte majú rady ( máme fenky) veľkú špikovú kosť. zajačie sušené uši, olomoucke syrečky. Sušené mäsko
@btus myslel som original pamlsky z jelena,nie surove mäso
https://ipet.ch/delibest-dog-goody-hirsch-sp-2x...
@tundra chudak jeleň,mohol volne behat v lese a tak skončil alo pámlsok pre psa.Ten nas ma najradsej zbytky po detoch,aspon toho jeleňa ušetríme.
Z kvalitnych a zaroveň lacnejsich napr Marp pamlsky, o nieco menej kvalitne Carnilove (tie miluje všetky). Piškóty dostane výnimočne, lebo obsahuju cukor, takze nie su vhodne a to iste so syrom, tam je zasa vela soli... vzdy pozeram zlozenie a cim menej konkretne je alebo menej % masa, tym horsie.
U nás je najobľúbenejšie sušené mäso, sušené bravčové ucho, sušené plucka asi všetko sušené 😄 ale zozerie všetko je ako vysavac
Horalka bola top
Gabo kuracie krcky a inaya sunka
Marp pamlsky a Garden Bites Fruity dentálne maškrty krútené tyčinky.