Máme doma psýka pudlika ... Už druhý deň má v stolicu krvavú neviete čo to je ?
@klaudiamolnsrova *baby, psíka
A veterinár ti dá jediný odpoveď
@klaudiamolnsrova ešte dnes na veterinu. A psíka dajte niekomu, kto vie byť zodpovedný a bude sa o neho s láskou starať. Čiže nebude pri krvi písať na internet, ale pôjde k veterinárovi.
@melanta prehánať to zase nemusíme.... za 1. Nevieš kde žije a či mala takú možnosť rýchlo zohnať veterinára a za 2. Stále som názoru, že každý máme svoje chybičky, takže nemáme nárok posudzovať... poviem ti z vlastnej skúsenosti. Mali sme psa. Od šteňata, staforda. Bol alergik, pravidelne návštevy vet. + lieky.... XY krát sa stalo ze grcal a sral krv a to doslova a do písmena, Cely byt...... Muž v práci z autom, ja z 30kg+ psom, a 2 deti 1 a 2 roky. Kde som mala utekať? Rodicia, svokrovci v práci, deti s nikým iným nevydrzali... tak co som mala robiť? Muselo sa počkať.... jasne, potom som už vedela co a ako, takže veterinára sme už niekedy ani neriešili.... pointa toho je... žena si pýta radu a nie karhanie a zbytočne múdrosti....
Už som videla všetko.. "psýka", ježyšy kryste.
@qwer2019 ďakujem vám pekne za radu 🙂 ste zlatá
@wolf_ Volala som predstavte si !
@nika23t dobre pani učiteľka gramatiky ! Katastrofa môžeš byť akurát ty !
@diewcatqoo ty už vieš písať to vážne ? Ježiši kriste sa nepíše s tvrdé y :D už keď tu chceš poučovať :D ale tak dobre pani múdra
@klaudiamolnsrova popravde, ani som nečakala, že človek, ktorý dokáže napísať "psýka", by pochopil iróniu.. ach jaj 🙂
@diewcatqoo irónia? To vážne? Človek si sem prišiel o radu a nie si robiť posmech s toho akú ma gramatiku moja zlatá nebuď už taká múdra....ach jaj
Kym navstivis veterinu,dieta- kura ,mrkva,ryza….
Pravdepodobne zapal, ale samozrejme veterinar povie viac…
Nech je coskoro fit☺️
@klaudiamolnsrova Ako? Je už psík v poriadku?
Náš havko má krv v stolici každý rok, pani veterinárka nám povedala, že keď sa feny hárajú, ich výtok obsahuje látku, ktorá po olízaní môže psovi takto poškodiť. Riešili sme to vždy zvýšenou hygienou (po každej potrebe umyť studenou vodou), čajovými obkladmi a liekom, čo nám predpísala.
Zatiaľ je v poriadku 🙂 zajtra ráno uvidíme čo povie veterinárka :\ dufam.že to buďe ok
@klaudiamolnsrova bud niečo zlé zožral, alebo alergia... chod s ním k veterinarovi. Uvar mu čierny čaj a dietku. A co najskôr ten veterinar.