Pudlík má krvavú stolicu

klaudiamolnsrova
31. aug 2024

Máme doma psýka pudlika ... Už druhý deň má v stolicu krvavú neviete čo to je ?

qwer2019
31. aug 2024

@klaudiamolnsrova bud niečo zlé zožral, alebo alergia... chod s ním k veterinarovi. Uvar mu čierny čaj a dietku. A co najskôr ten veterinar.

janai1
31. aug 2024

@klaudiamolnsrova *baby, psíka
A veterinár ti dá jediný odpoveď

melanta
31. aug 2024

@klaudiamolnsrova ešte dnes na veterinu. A psíka dajte niekomu, kto vie byť zodpovedný a bude sa o neho s láskou starať. Čiže nebude pri krvi písať na internet, ale pôjde k veterinárovi.

qwer2019
31. aug 2024

@melanta prehánať to zase nemusíme.... za 1. Nevieš kde žije a či mala takú možnosť rýchlo zohnať veterinára a za 2. Stále som názoru, že každý máme svoje chybičky, takže nemáme nárok posudzovať... poviem ti z vlastnej skúsenosti. Mali sme psa. Od šteňata, staforda. Bol alergik, pravidelne návštevy vet. + lieky.... XY krát sa stalo ze grcal a sral krv a to doslova a do písmena, Cely byt...... Muž v práci z autom, ja z 30kg+ psom, a 2 deti 1 a 2 roky. Kde som mala utekať? Rodicia, svokrovci v práci, deti s nikým iným nevydrzali... tak co som mala robiť? Muselo sa počkať.... jasne, potom som už vedela co a ako, takže veterinára sme už niekedy ani neriešili.... pointa toho je... žena si pýta radu a nie karhanie a zbytočne múdrosti....

diewcatqoo
31. aug 2024

Už som videla všetko.. "psýka", ježyšy kryste.

klaudiamolnsrova
autor
31. aug 2024

@qwer2019 ďakujem vám pekne za radu 🙂 ste zlatá

nika23t
31. aug 2024

@qwer2019 a ako si jej poradila? S týmto sa chodí k veterinarovi, nie písať na MK. A autorka, prepáč, ale gramatika katastrofa.

qwer2019
31. aug 2024

@nika23t chodí, jasne ze áno. Ale tak možno jej okolností nedovolili. A zjavne to nieje extrem...

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klaudiamolnsrova
autor
31. aug 2024

@wolf_ Volala som predstavte si !

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klaudiamolnsrova
autor
31. aug 2024

@nika23t dobre pani učiteľka gramatiky ! Katastrofa môžeš byť akurát ty !

klaudiamolnsrova
autor
31. aug 2024

@diewcatqoo ty už vieš písať to vážne ? Ježiši kriste sa nepíše s tvrdé y :D už keď tu chceš poučovať :D ale tak dobre pani múdra

diewcatqoo
1. sep 2024

@klaudiamolnsrova popravde, ani som nečakala, že človek, ktorý dokáže napísať "psýka", by pochopil iróniu.. ach jaj 🙂

klaudiamolnsrova
autor
1. sep 2024

@diewcatqoo irónia? To vážne? Človek si sem prišiel o radu a nie si robiť posmech s toho akú ma gramatiku moja zlatá nebuď už taká múdra....ach jaj

biglovemom
1. sep 2024

Kym navstivis veterinu,dieta- kura ,mrkva,ryza….
Pravdepodobne zapal, ale samozrejme veterinar povie viac…
Nech je coskoro fit☺️

i_vu_li_cek
1. sep 2024

@klaudiamolnsrova Ako? Je už psík v poriadku?
Náš havko má krv v stolici každý rok, pani veterinárka nám povedala, že keď sa feny hárajú, ich výtok obsahuje látku, ktorá po olízaní môže psovi takto poškodiť. Riešili sme to vždy zvýšenou hygienou (po každej potrebe umyť studenou vodou), čajovými obkladmi a liekom, čo nám predpísala.

klaudiamolnsrova
autor
1. sep 2024

Zatiaľ je v poriadku 🙂 zajtra ráno uvidíme čo povie veterinárka :\ dufam.že to buďe ok