Psíka som buchol papučou a teraz mi to je ľúto

kazatel1997
23. sep 2024

Dobrý deň . Davam svojmu psikovi všetko . Je to len štena križena . Vzdi ked idem preč vsetko skovam . Nakupil som jej hracki vsetko . Dojdem vzdi v klude domov a poupratujem a ina na mna pozera . Strasne vela skod spravila a lubim ju moc a praskli my nervi a dostala z papucou ktori roskubala po zatku a krical som na nu . Teraz my je ti velmi luto . Mislite ze my odpusti ? Ked pridem domov zo sklonenou hlavou kraca ku mne a boji sa lebo vie co zase spravila . Vzdi ju pomijkam a kruti chvostom a chodi aj za mnou . Mislite ze my to odpusti ?

lea299
23. sep 2024

Odpustí ti to, neboj sa. Hádam to nebolo také hrozné. Ale keď iné nepomáha, musí sa nejak naučiť, že určité veci robiť nemôže. Radšej, keď raz zakričíš, ako keď máš 300x milo hovoriť tomu psíkovi, on to nepochopí.

h2
23. sep 2024

🤦‍♀️

gemerka17
23. sep 2024

Pes ti to odpusti ale tvoja slovencinarka keby to videla tak nie. Otrasný výkon.

stellarstar
23. sep 2024

🙊🙈 dieťa moje ktorej materinskej reči si?

h2
23. sep 2024

@stellarstar Možno to písal ten psík. 😄

kazatel1997
autor
23. sep 2024

Písal som to v rýchlosťi . Tak prepáčte že som sa chcel len spýtať . Nechápem dnešnú dobu , človek sa chce niečo spýtať . Je my to ľúto a idete gramatikou na mňa :/

h2
23. sep 2024

@kazatel1997 Nejde o gramatiku, budeš sa diviť, ale už som videla aj horšie. Ale riešiš úplnú kravinu. Tvoj pes robí zle, dostal papučou a dobre sa stalo, psa treba vychovávať. Nezbil si ho do krvi, ani nič také, dostal výchovnú po zadku, nič mu nie je. Tak sa upokoj, človeče, ináč ti ten pes prerastie cez hlavu.

enmery
23. sep 2024

Psík nerozumieme slovám, ale emóciám áno. Ak si zvýšil hlas, pre ňu to bol signál, že to nebolo dobré.Žiadnu traumu mať nebude a určite Ti odpustila. Toho sa neboj. Oni majú veľké milujúce srdce.🙂

lucyluska
23. sep 2024

@kazatel1997 psík ti prepáči, čakaj že sa to bude opakovať 🤷🏼‍♀️ a teda uvedom si, že je to tvoja chyba, nie psikova. Ty sa musíš postarať o to, aby bol vychovaný.
Niečo si naštuduj ako nechávať psíka doma.
Moj havko je v ohrádke. Tam papá, spinká, kaká aj cika.

zuzanita1609
23. sep 2024

Čo všetko som mala ja pri dvoch vlcakoch zničené. Príklad,tie najkrajšie kopýtka, šnúra od nabyjačky, šnúra od predlžovačky(vtedy som ďakovala všetkým svätým,že bola v dedine vypnutá elektrina), nohavičky, ponožky,dokonca kľúčik od kabínky v robote (šéf uveril až keď videl rengen) 😁. Neustražiš,len musíš všetko skrývať a hlavne nebit, stačí zdvihnúť hlas a byť rázny,aby pochopil,ze si nahnevaný.

cimage
23. sep 2024

Nemozes ho naucit na ohradku? Taku ako mavaju aj deti ked uz vymyslaju. To inak robia asi vsetky steniatka, musia sa naucit a este ked sa im menia zuby, to rozhryzu vsetko. Synovi takto nicili sandale, mna islo porazit, ale uz su velkaci a nic nehryzu, max znackuju 🤦🏽‍♀️.

nenne27
23. sep 2024

@gemerka17 podla mna je cudzinec

i_vu_li_cek
23. sep 2024

@kazatel1997 Neboj sa, psík ti odpustí raz-dva. Ľúbi ťa tak, ako len psy dokážu. 🙂

gemerka17
23. sep 2024

@nenne27 podľa mňa nie. Používa nárečie (to cudzinec nemá sancu), sklonuje. Ypsilom na mäkké i je enormný problém. Tipujem veľmi jednoduchého človeka z dediny.

nenne27
23. sep 2024

@gemerka17 ale az takto....

gemerka17
23. sep 2024

@nenne27 existujú aj takí ľudia. Dedinská ZS alebo špeciálna ZS, vyučený list alebo ani to nie. Môže tam byt aj ľahká retardacia resp. znížené IQ.

kazatel1997
autor
23. sep 2024

Dakujem všetkým za radu . Tý čo ma urážaju a nepoznaju ma tak nech my oblížu ryť !!! Som slovenský opčan a mám rád slovensko . Pomáham všade kde sa da . Dnešná zlá doba , urážať urážať a urážať ludí . Že vás to baví :/

kazatel1997
autor
23. sep 2024

Podrúhé gramatika my nikdy nešla . Žil som ako decko u 4 rodín . Ale som viučeni murár 3 roky a 3 roky stolár ;) . Chodim do utulku pomhať psíkom , pomáhaˇ bezdomovcom ktorí si to zaslúžia . Vaše urážky su my u prdele . Ja pre tento svet niečo budujem ale vy ktorí urážate budujete zlo !!! Sme aký sme

estellas
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maria1989
23. sep 2024

@kazatel1997 hlavne si povedz, ze psa uz nikdy neudries. A toho sa drz.

janulik2008
23. sep 2024

@zuzanita1609 nas pes ked bol malicky tak s oblubou obkusoval taku malu stolicku my to voláme "šamrlík" kt vyrobil moj dedo alebo top boli moje teplaky 🤣🤣🤣 a maciatka ani nevravim tie bezne viseli na zaclone. 🤣🤣🤣

rozculena
23. sep 2024

Udrel si psa,keď si prišiel domov.Pes nechápe,prečo.Ak to budeš opakovať,tak sa naučí,že tvoj príchod domov je spojený s bitkou................
Nemal si si zaobstarávať psa,mal si zostať len pri pomoci v útulku.

h2
23. sep 2024

@rozculena , nerozčuľuj sa. 😄 Urobil to raz a ešte aj z toho sa psychicky rúca. Psovi z jedného capnutia papučou nebude vôbec nič.

martinka13
23. sep 2024