Psík sa začal čudne chovať

18. mar 2024

Ahojte potrebujem pomoct. Mame psíka a zrazu sa začal chovať čudne. Viem ako sa chová, takže som rozoznala, že niečo nieje v poriadku. Príde mi ako keby je nervózny…pritom neviem ani z čoho. Zrazu sa celé doobedie šantil hral chcel sa hladkať a keď som s ním zrazu išla von tak som ako keby vycítila, že by ma bol schopný pokúsať. Je to zlatíčko on si nejak nevšíma psov, dokým na neho nieje druhý pes nepríjemný, vtedy sa snaží dostať čo najďalej. No a celý čas tak divno pokukoval po mne, nevrčal ani nič len proste už sme mali 2 psikov za moj život, jeden z nich bol kríženec čivavy a jack russela, ten ma hrýzol stále keď som bola malé dieťa, lebo mi bral hračky a chcela som ich naspať. Neviem si dať rady čo s ním len takýto nikdy nebol. Je to Jack Russel.

gabika0825
18. mar 2024

Tak jackovia sú dosť hyperaktívnej povahy, to je akčný pes, nie kľudas. Ak máš ale pocit že má zvláštne správanie, ktoré by pretrvavalo dlhší čas, tak by som išla k veterinarovi nech ho skontroluje, môže mu niečo byt. Ale ja si myslím že skôr asi cítil na prechazke nejakého psa ktorý mu “nevonal” 😀😀

ktochytavzite
19. mar 2024

A co je vlastne s nim? Zacal divne pokukovat a to je cele?Tak aj psom sa meni povaha vekom,nie vzdy budu rovnaki.Cim starsi-tym insi.Niektore psy sa menia k lepsiemu niektore k horsiemu.Bud rada ze je to maly pes aspon ti nedokaze ublizit.Alebo mu zacala ruja a chce sa len vyrujit🙂 A ak je starsi mozno straca cuch,sluch,ze nereaguje tak adekvatne ako si zvyknuta.Ale tak nie je to ziadna tragedia aby si z toho bola zufala.

svokrinjazykmonika
19. mar 2024

A nie je to skôr na psychológa keď máš pocit že na teba tvoj pes škaredo pozerá? 😅 Alebo je zvláštne že sa doobeda šantil a hral? Je kastrovaný? Možno cíti háranie tak nevie čo so sebou.