Ahojte. Mám skoro 7 mesačné šteňa. Od jeho asi troch mesiacov sme nemali nehodu doma. Je naučený na klietku. A keď je mimo je naučený sa pýtať. No dnes sa stalo že sa ani nevypýtal a vycikal sa na koberec. Myslite že to mohlo byť naschvál? Alebo niečo zdravotne? Ďakujem
@katkaseiner nie nič sa nezmenilo
Nemyslim ze naschval, psy nezvyknu robit naprieky… moze byt cokolvek, moze to byt zdravotne, moze byt stres, uzkost, ze sa niecoho zlakol…. Ak sa to nebude opakovat tak by som neriesila, stane sa obcas aj starsim psom.
@butterflyeffect ono to bolo tak že sa naháňal po izbe, zastal a vycikal sa
ma len 7 mesiacov... mohlo sa stat ze rychlo musel... moja labradorka ma 5 mesiacov a uz mesiac bola uplne bez nehody a zrazu sa mi v izbe vycurala aj vykakala.... skoro ma piclo lebo vobec sa nepytala... (a to som sedela asi 1,5 metra od nej, cize nebola sama)... odvtedy zas nic...
tak hold nedobehol .. kolko x sa aj mne stane ze idem na poslednu chvilu 😀 v 7 mesiachoch ma pubertu aspon nas teraz zacina obdobie uz dospievania a aj mocak sa meni-uci sa znackovat ma sexualne harasenie ... je to klasicky vyvoj
Ak sa naháňal možno sa tak tesil že už to neudržal. Poznám par psíkov ktorý sa od radosti docikajú
@noami12 Nám sa to pri hraní alebo “zoomies” ešte nestalo
Tak nemuselo sa mohlo sa to stať aj teraz ak nevidíš na ňom nejaké zmeny iné správania že by bol smutný alebo by len polehoval mohlo sa stať. Známa toto není dávno riešila s dospelým 5 ročným ze z ničoho nič, nakoniec to naozaj bolo iba z tešenia, veterinár vylúčil zo zdravotnej stránky 🙂
Je to úplne normálne pri hrani🙂
@lorin29 tak neviem, 4 mesiace sa to pri hraní nestalo.. tak mi to normálne neprišlo
Ja mam 3 psíkov a stávali sa takéto nehody pri hrani semtam do takého roka a pol🙂
Stalo sa to 1x- nerieš, stále je to šteňa. Ak by mal mať zdravotný problém, situácia sa bude opakovať
Kľudne zavolaj veterinárovi.. Zato nič nedáš 🙂
moze byt aj aj... nezmenilo sa nic vo vasom spravani? v rodine?