Ahojte , idem skúsiť silu modrého koníku keďže som už zúfalá . Mám kocúrika ragdoll , nieje kastrovaný a má rok . 4 dni do zadu mi začal odmietať jesť a začal hnačkovať . Bola som pri veterinárovi ktorí mu dal dve injekcie , gél enteroZoo a konzervu na trávenie . Do kopy som zaplatila skoro 100€ . ( Bez žiadnych vyšetrení ako je krv , moč , RTG, USG) . Samozrejme konzervu odmietal , vodu s gélom som musela dávať striekačkou . Naďalej ale hnačkuje a začal už aj zvracať . Chcela by som sa opýtať či ste už niekto mali takú skúsenosť za každú radu ďakujem . Samozrejme išla by som znova s ním k veterinarovi ale moja finančná situácia mi to nedovoľuje . Ďakujem moc
skús mu dať smectu, môj tiež grcá, keď mi zožerie listy.
Moze to byt uplne vselico.
Neda sa k tomu vyjadrit. My nevieme co bolo diagnostikovane kocurovi, a ani co bolo pichnute v injekcii.
Chce to normalnu diagnostiku. Od predosleho vet si pytaj spravu z vysetrenia, prip ucet. Aj tak sa mi tych 100e nechce verit.
Inu veterinu urcite
zozen peniaze a vymen veterinara .. moja sice obcas zvracia - ked vonku daco pozere ale nikdy nie dlhsie ako 2 dni ... mozes skusit ho nechat na diete a pockat ci to prejde ..ale moze to byt daco zo zaludkom , noeco zjedlol alebo sa otravil .. moze toho byt vela a mal by byt prezrety poriadne dr