Problém s potravou pri kocúrovi

andra2104
25. sep 2024

Ahojte , idem skúsiť silu modrého koníku keďže som už zúfalá . Mám kocúrika ragdoll , nieje kastrovaný a má rok . 4 dni do zadu mi začal odmietať jesť a začal hnačkovať . Bola som pri veterinárovi ktorí mu dal dve injekcie , gél enteroZoo a konzervu na trávenie . Do kopy som zaplatila skoro 100€ . ( Bez žiadnych vyšetrení ako je krv , moč , RTG, USG) . Samozrejme konzervu odmietal , vodu s gélom som musela dávať striekačkou . Naďalej ale hnačkuje a začal už aj zvracať . Chcela by som sa opýtať či ste už niekto mali takú skúsenosť za každú radu ďakujem . Samozrejme išla by som znova s ním k veterinarovi ale moja finančná situácia mi to nedovoľuje . Ďakujem moc

ukgirls
25. sep 2024

zozen peniaze a vymen veterinara .. moja sice obcas zvracia - ked vonku daco pozere ale nikdy nie dlhsie ako 2 dni ... mozes skusit ho nechat na diete a pockat ci to prejde ..ale moze to byt daco zo zaludkom , noeco zjedlol alebo sa otravil .. moze toho byt vela a mal by byt prezrety poriadne dr

mondolina
25. sep 2024

skús mu dať smectu, môj tiež grcá, keď mi zožerie listy.

colsami
25. sep 2024

Moze to byt uplne vselico.
Neda sa k tomu vyjadrit. My nevieme co bolo diagnostikovane kocurovi, a ani co bolo pichnute v injekcii.

Chce to normalnu diagnostiku. Od predosleho vet si pytaj spravu z vysetrenia, prip ucet. Aj tak sa mi tych 100e nechce verit.

aandrea9
25. sep 2024

@andra2104 v prvom rade zmeň veterinára. Ak kocúr neje, nepije, hnackuje a zvracia je to vážny problém. Môžu mu z toho zlyhavat vnutorne organy...obličky pečeň atď. Pozicaj si peniaze a smer veterina. Hneď.

andra2104
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andra2104
autor
25. sep 2024

@aandrea9 ďakujem všetkým za vaše rady , zajtra ráno pôjdeme hneď na veterinu ❤️

aandrea9
25. sep 2024

@andra2104 skoré uzdravenie 🙏

andra2104
autor
25. sep 2024

@aandrea9 ďakujeme 😇❤️

kiki68
25. sep 2024

Inu veterinu urcite

aandrea9
26. sep 2024