Pristúpenie skrečka

23. okt 2024

Ahojte. Dnes ráno sa mi stala smutná nehoda- pristúpila som skrecka. Počula som aj praskanie jeho jemných kostičiek. Nestúpila som plnou váhou ale hneď som dala nohu preč. Isla mu krv z ust, skontrolovala som zuby, nemá ich zlomené. Zrejme som pomliaždila jeho kostičky v oblasti hlavičky. Je teraz v jeho domčeku a oddychuje, vkuse sa len vrtí a puká mu dačo v krku. Chodiť vie aj sa snažil liezť, no nemá niečo v poriadku v tom krku. Viete mi prosím poradiť čo mám robiť. Zverolekara mám dosť ďaleko a nechcem trepať maličkého tak ďaleko. Stalo sa to dakomu ….? Strašne moc si to vycitam 😭

ssimusska
23. okt 2024

To sa ozaj toto pýtaš? Hneď ako si mu to spravila si mala sadnúť do auta a ísť na veterinu.

belllinka
23. okt 2024

To vám len tak behá po byte či čo? No ak sa ti nechce k veterinárovi, ktorý by ho i tak už iba uspal, tak ho skús ty nejako humánne usmrtiť, nech sa netrápi.

dzulli1980
23. okt 2024

To ho ozaj necháš takto umierať v bolestiach? ... bež s ním k veterinárovi, nech ho nechá humánne odísť ... och.

evaachesa
23. okt 2024

Babské recepty hádam nečakáš. Choď hneď k veterinárovi prosím ťa. Musí strašne trpieť. 😥

crazy_cat_lady
23. okt 2024

toto je snad myslene ako vtip, ci? ci aku radu cakas, okrem toho, ze mas ist k veterinarovi? 🙈
nechces ho trepat tak daleko, no tak ho radsej nechaj v klietke trpiet, kym neumrie.. 👍

cyberk
23. okt 2024

“Zverolekara mám dosť ďaleko a nechcem trepať maličkého tak ďaleko.” no tak sa pozeraj ako ti umiera v bolestiach… boze takito by nemali mat ziadne zvierata radsej 🙈

ina2405
23. okt 2024

Rež s ním k veterinárovi.
"Nejaké kostičky v hlave" - si predstav chodiť po svete s prasknutou lebkou, keď na teba spadne parný valec.

katulienkax
23. okt 2024

strasne musi trpiet, daj ho uspat a kup si noveho

moonlight1210
23. okt 2024

My sme doma akurat soolocne oplakali piateho skrecka. Mal uz cez 3 roky a dostal daku infekciu do zadnych zubkov, chodili sme na veterinu kazdy den na kontroly, dostaval lieky na bolest a atb. Ale po par dnoch, co sa zdalo, ze to prekonal a ciperne behal a chutilo mu zrat, sme mu vecer sli dat dalsie atb a uz bol mrtvy.

Tvoj ma najskor vnutorne zrabenia, a preto krvaca. Mala by si s nim ist k veterinarovi, nech ho aspon uspia. Myslim, ze mu nebude pomoci. Tak nech sa netrapi v bolestiach a strese, kym umrie.
Urob to pre neho.

sweetlife001
23. okt 2024

Ty si normálna ? Tu človek proste každým dňom stráca reč viac a viac.. už si prosím nezaobstáravaj žiadne zviera, keď si nezodpovedná a veterinára máte až na konci sveta.

tim23
23. okt 2024

Až mi zle prišlo. Si zlý človek!! To zviera trpí, miesto vypisovania na internet si s ním už mala byť aj späť od veterinára!!

martul
23. okt 2024

Nechceš ho trepať ďaleko, ale nechať ho zomierať v domčeku áno? Môže mať zlomený hrudník, môže mať tú kosť zapichnutú do nejakého orgánu a ty si vypisuješ sem?!

danica2711
23. okt 2024

@katulienkax opravím ťa - nech si nekupuje nového. Človek, čo v takomto prípade píše na MK namiesto okamžitej pomoci trpiacemu zvieraťu by žiadne zviera mať nemal

mirkam3
23. okt 2024

Prepáč, ale fakt tu čakáš babské rady, len preto, ze sa ti nechce ist k veterinarovi? No comment, už som dnes videla na koňovi asi všetko (a to ešte ani poludnie nie je…). Fakt sa potom nečudujme, že ista satirická stránka si o diskutujúcich na MK mysli, že polovica z nich ma mozog vo velkosti toho skrecka…

gulicka277
23. okt 2024

Je mi z teba zle... Mám škrečka doma a keby sa toto stane tak miesto toho aby som sem písala čo sa mi stalo by som utekala k zverolekarke. Ty čo si si myslela že ti zatlieskame?

shee11
23. okt 2024

Bože ženy, zas nepreháňajte. Je zlá osoba, je vam z nej zle? ( Citujem) Ona je človek ako vy. A ten kto ponižuje druhého človeka, tiež nie je najlepšia osoba. Škrečok nie je prvý ani posledný. Keď ho chytí mačka a nechá tak, tiež trpí, zvieratá v prírode trpia, keď sa pozierajú a tie vaše škrečky v zajatí tiež trpia, lebo sú v zajatí, hlavne keď ich deti vkusne chytajú, stískajú a podobne. Tak tu nerobte prosim z majiteľky vrahyňu. Škrečky boli aj budú. 🙈🙈🙈

simca06022011
23. okt 2024

stava sa, ale treba ist k veterinarovi a nie cakat na zazrak. Pravdepodobne mu pomoze z tohoto sveta, ale nenechaj ho trapit sa len tak. Nie urcite mu ty len tak nepomozes doma, bez lekara. A bude sa iba trapit.

luccija
23. okt 2024

Ja nie som citlivka, ale z tvojho opisu mi prišlo zle.Zober ho a choď k veterinárovi buď, alebo....hlavne ho nenechaj doma trapit

mamamasama
23. okt 2024

Neverím, že toto nie je zlý vtip. Proste neverím

refly
23. okt 2024

Wow, niektory ludia fakt nemaju empatie ani co by nasral. Kebyze ta zrazi auto a dolame ti rebra, lebku, panvu, ect, tak je spravne ta nechat tak, lebo nemocnica je daleko a nechceme ta tam trepat? Je lepsie chcipat hodiny alebo dni? Tomu skreckovy uz nepomoze ani svatena voda. Jedine, co ho caka je hodiny a hodiny zvyjania sa v bolestiach. Treba bud ist veterinarovy, aby ho chudaka utratil, alebo ... poviem to po lopate.... dupnut nanho, ale ze poriadne, aby to mal v sekunde za sebou.
Nehody sa stavaju, tomu sa moc zabranit neda (aj ked teda neviem preco skrecok beha na volno v byte...) ale ak uz skantrim zviera, tak sa slusi a patri ho nenechat trpet. Fakt niekedy citam veci a mam chut ludom trhat ruky a nohy a nechat ich valat sa na zemi, lebo ocividne nechapu ze tazka fyzicka trauma sposobuje nesnezitelnu bolest a bolo by ich treba to naucit. Fakt je treba dospelym ludom vysvetlovat ako dvoj rocnym ze ked niekoho udriem, tak ho to boli? Kebyze mi nieco taketo povie nejaky znamy, tak prenho v tu sekundu stratim akykolvek respekt...

ssimusska
23. okt 2024

@shee11 jej konaním to zviera zomiera, v bolestiach. Čiže ano zabila ho. A bude tu ešte vypisovať. Nehody sa stanú, ale zdravý rozum toto nedovolí.

nika523
23. okt 2024

Ženy vám asi šibe, proste pýta radu je jej to ľúto a asi dúfa že to prejde samo, tak treba poradiť že nie neprejde že mu treba pomôcť a ísť na veterinu a nie tu sprostosti vypisovať aký je zlý človek a vrah, nemám slov

crazy_cat_lady
23. okt 2024

vypisovat sprostosti? jedine sprostosti pisala autorka, ktora pristupila skrecka, pocula zapraskanie, pocuje/vidi, ze asi nie je ok a miesto toho, aby ho vzala na veterinu (lebo je to daleko), tak ho nechava trpiet doma a caka, ze to zazrakom prejde? neobhajuj prosim ta aspon taketo nelogicke/sebecke chovanie/premyslanie..

dota6
23. okt 2024

Woow @autorka žasnem nad tebou. Bývaš v nejakej divočine? Potrebuješ prekonať 300km peši aby si našla pomoc pre trpiace zviera.
Najradšej by som ti zlomila ruku a s rovnakým argumentom ako si použila ty, by som ťa nechala oddychovať v domčeku.
Môže byť autorka smutná, môže jej byť ľúto? Naozaj? Veď nechá trpieť zviera. Keby jej bolo naozaj ľúto, pohne rozumom.

katarinaba
23. okt 2024

Ak nechces s nim k veterinarovi, domaca najhumannejsia moznost je strcit ho do mraznicky. Alebo, ak ma sused hada ...

cafelatte
23. okt 2024

Kamoške sa toto stalo, ostal jej rozpuceny na ponožke žiaľ, išla v noci na wc, škrečok vyskočil z akvária a šĺap.

stanulienkat
23. okt 2024

Hnus. Co si za cloveka? Zober ryl a ukonci jeho trapenie, ked nejdes s nim k vet. Ako sa moze niekto pozerat na ukrutne utrpenie ziveho tvora? Prosim, uz nikdy si nekup zviera.

danica2711
23. okt 2024

@shee11 aj ľudia boli a budú. Podľa tvojho rozmýšľania zrazíš človeka autom, počuješ, ako sa mu lámu kosti a necháš ho tam, lebo veď ľudia boli a budú?

irusa
23. okt 2024

No kam ten svet speje ..... ľudský život prirovnať k škrečokovi.... A zvyčajne panika, ak je myš v dome...🫣🫣🫣...

shee11
24. okt 2024

@danica2711 to vážne si si toto z môjho komentára vydedukovala? 😃 Ale no.