Ahojte. Čo sa Vám najviac osvečilo proti kliešťom pre dlhosrstého psa? Doteraz sme dávali Bravecto. Ale možno by som skúsila niečo iné.
Bravecto
Nam Foresto obojok... za 3 roky snad ani jeden prichyteny kliest... asi 3x po psovi liezol, ale nechytil sa aj po dlhsej dobe...
ahojte, moje deti psa casto objimaju, hraju sa s nim, neviem.. ta chemia v obojku a deti mi nejdu dokopy, ale zas pipeta je na kratko..
Kiltix- roky sme ho pouzivali (nas zlaty retriever nemal vdaka nemu ziadne klieste).
Ked sa obojok zaspini, staci umyt vodou, osusit a znova nasadit.
Spray Frontline ci pipety u nas 0 bodov 🙂
U nás tiež fičí foresto
My len Bravecto
Ja potierame psov pivom 🤣 chmeľ odpudzuje kliešte a navyše je to bez chémie. Zatiaľ to funguje.
Bravecto
u nas nic nefunguje 😔 som z toho na prášky.
Uz roky iba Bravecto, pripadne ak chcem na mesiac, tak Nexgard. Mam psy s dlhou srstou. Nic ine nam realne nefungovalo.
používame NexGard žuvacie tablety
pouzivala som Foresto obojok dlhe roky ale uz sa "zopsuli" uz neni taky ucinny ako predtym tak uz druhy rok Bravecto tabletky.
Simparica zuvacia tabletka, mam velkeho hunateho psa
@kukuk29 mozem sa spytat kde kupujes, pripadne objednavas? tusim okolo 61€ som kupila na veterine 🙈
@katkaseiner kupovala som u veterinara ale uz som videla ,ze sa daju aj na internete objednat.
@kukuk29 dik, budem musiet tiez pozriet
Frontline alebo Frontpro