Prečo sa tak fenky správajú?

23. sep 2024

Máme už 6 ročnú slečnu, a vždy počas harania alebo i pred haranim sa správa ako pes. Vyskoči človeku na nohu no a ukaja sa ... Myslela som že to robia len samci. Nevieme ju to odnaucit a robí to aj na iných veciach až tie veci proste zničí, napríklad deka. Roztrha ju pri tom. Prečo to robia ak v prírode takéto správanie nie je bežné? Predsa pes skáče na fenu a nie opačne. Niekde som čítala že ani kastrácia nepomôže

vazektomia
23. sep 2024

V 6-tich rokoch mala byť už daaaaaaavno vykastrovaná. Ak nepomôže kastrácia, budete za jej správanie zodpovedný len a len vy, keďže ste ju ešte stále nedali vykastrovať. Chapando?

kaki3
23. sep 2024

@vazektomia To je pochopitelne, no nie je to odpoved na otazku, ktora bola polozena 😉

vazektomia
23. sep 2024

@kaki3 v tomto prípade odpoveď prečo to tak konkrétna fenka má, nie je dôležitá. Dôležité je to, čo som napísal vyššie. Ale aby som teda odpovedal na otázku tak neviem prečo to robí. Príroda robí aj čudnejšie veci než toto.

majlo1234
23. sep 2024

Hormony, je to bezne, potrebuje sa vyburit. Ale rada bola dobra-v prirode by jej bol dopriaty styk, takto roky nema, preto by mala byt vykastrovana

lintu
23. sep 2024

Aj fena skáče. Niekde bolo, že tak svoju prejavuje dominanciu. Toto ale váš prípad asi úplne nebude.

h2
23. sep 2024

No keď tá deka nevyskočí na ňu, musí vyskočiť ona na deku. Máte 6 ročnú fenku, zjavne jej pudy sa nemajú kde vybiť a vy ju nedáte vykastrovať, lebo ty si kdesi čítala, že to nepomôže? 😒

colsami
23. sep 2024

Ak to robi IBA pocas harania, tj sposobuju to hormonalne zmeny, tak ano, na 99% kastracia pomoze.
Ak to robi hocikedy, moze mat vypestovany zlozvyk, a vtedy kastracia moze ale aj nemusi pomoct.

klejkaez
23. sep 2024

Normálna vec ,hormony. My sme i kastrovali, pomohlo trochu iba. Ale tak ako clovek, i pes ma túžbu, chuť. Stačí, že sa obtrie .
Doslova, neni socha😊😄.

kkati
23. sep 2024

Naša to robila pred kastráciou a po kastrácii ešte viac 😁 ale o nohu jej to nedovolíme, má na to svojho plyšáka 🤭