Ahojte. Zadovážili sme si šteňa. Teraz má 8 a pól mesiaca. Od malička spáva v klietke a keď sme neni doma je v klietke tiež, pre jeho bezpečnosť. No nevie sa uložiť niekedy inokedy, len v tej klietke. Keď je vonku vserko ničí a stále chce niečo robiť. Odnaučí sa to? Ako s tým pracovať? Ďakujem
@viestta ano má, aj pohyb aj zamestnanie hlavy
My sme si kupili bordel koliu saleny pes hyperaktivny tiezmi zo začiatku všetko znizil skalky🤦♀️ aj iné veci razne sme ho upozorňovali ze nesmie tam chodiť alebo ak nieco poskodil dali nufak a razne povedali ze nesmie....
Ale k veci tak po.roku a daco sa ukludnil nato ze je šialený pes ked sme v praci alebo aj doma uuz viac memej lezi spi niekde...obcas beha po dvore...ak vyjdeme von hned sa chce hrat venujeme sa mu trosku
Lebo 8 a pol mesiaca je psik v najvacsej puberte a s tym suvisi aj obrovske mnozstvo energie. Ved pockaj kym pes dorastie a aj dospeje, v hlave. Odnauci sa to - hlavne spravnou vychovou, spravnym vasim pristupom a CASOM ked pes dospeje. Nepisala si tu nahodou s tym istym nedavno?
Vzhladom na vek je to normalne spravanie.
Bud rada ze vie odpocivat v klietke.
@colsami akým správnym prístupom? Čo robiť? Nie nepísala som nič. 🙂 Na Mk neprispievam, no nemala som už kde inde
Spravnou vychovou a spravnym vycvikom psa.
Proste vychovat dobreho a bezproblemoveho psa, ktory bude vediet odkial pokial, nebude skakat po hlave majitelom a nebudu s nim starosti.
@zuzkaa1991 treba sa mu adekvatne venovat
@silvia0123456 ano venujeme sa mu ked sme doma....ale on ma kopu aktivit.na dvore "priateľov" zvierat....nenudi sa....len som chcela povedať ze ked sme ho doniesli mal 3m bol šialený behal vkuse neverili sme.ze sa ukludnima 2.5r a je kludny
@zuzkaa1991 bordel 🤣🤣
@dada2703 prepisalo sa to samo🤦♀️
@zuzkaa1991 nevadí som sa pobavila ☺️
Čo je na tom zlé, že odpočíva len v klietke? Aj moja kým nemala klietku nedokázala odpočívať a to, že vonku všetko ničí treba usmerniť výcvikom, teraz je v najväčšej puberte.
A ma dostatok aktivit aby si vybilo energiu? Ma dost pohybu?