Prečo moje šteňa nevie odpočívať?

17. nov 2024

Ahojte. Zadovážili sme si šteňa. Teraz má 8 a pól mesiaca. Od malička spáva v klietke a keď sme neni doma je v klietke tiež, pre jeho bezpečnosť. No nevie sa uložiť niekedy inokedy, len v tej klietke. Keď je vonku vserko ničí a stále chce niečo robiť. Odnaučí sa to? Ako s tým pracovať? Ďakujem

viestta
17. nov 2024

A ma dostatok aktivit aby si vybilo energiu? Ma dost pohybu?

autor
17. nov 2024

@viestta ano má, aj pohyb aj zamestnanie hlavy

zuzkaa1991
17. nov 2024

My sme si kupili bordel koliu saleny pes hyperaktivny tiezmi zo začiatku všetko znizil skalky🤦‍♀️ aj iné veci razne sme ho upozorňovali ze nesmie tam chodiť alebo ak nieco poskodil dali nufak a razne povedali ze nesmie....
Ale k veci tak po.roku a daco sa ukludnil nato ze je šialený pes ked sme v praci alebo aj doma uuz viac memej lezi spi niekde...obcas beha po dvore...ak vyjdeme von hned sa chce hrat venujeme sa mu trosku

colsami
17. nov 2024

Lebo 8 a pol mesiaca je psik v najvacsej puberte a s tym suvisi aj obrovske mnozstvo energie. Ved pockaj kym pes dorastie a aj dospeje, v hlave. Odnauci sa to - hlavne spravnou vychovou, spravnym vasim pristupom a CASOM ked pes dospeje. Nepisala si tu nahodou s tym istym nedavno?
Vzhladom na vek je to normalne spravanie.
Bud rada ze vie odpocivat v klietke.

autor
17. nov 2024

@colsami akým správnym prístupom? Čo robiť? Nie nepísala som nič. 🙂 Na Mk neprispievam, no nemala som už kde inde

colsami
17. nov 2024

Spravnou vychovou a spravnym vycvikom psa.
Proste vychovat dobreho a bezproblemoveho psa, ktory bude vediet odkial pokial, nebude skakat po hlave majitelom a nebudu s nim starosti.

silvia0123456
17. nov 2024

@zuzkaa1991 treba sa mu adekvatne venovat

zuzkaa1991
17. nov 2024

@silvia0123456 ano venujeme sa mu ked sme doma....ale on ma kopu aktivit.na dvore "priateľov" zvierat....nenudi sa....len som chcela povedať ze ked sme ho doniesli mal 3m bol šialený behal vkuse neverili sme.ze sa ukludnima 2.5r a je kludny

dada2703
17. nov 2024

@zuzkaa1991 bordel 🤣🤣

zuzkaa1991
17. nov 2024

@dada2703 prepisalo sa to samo🤦‍♀️

dada2703
17. nov 2024

@zuzkaa1991 nevadí som sa pobavila ☺️

nynia
17. nov 2024

Čo je na tom zlé, že odpočíva len v klietke? Aj moja kým nemala klietku nedokázala odpočívať a to, že vonku všetko ničí treba usmerniť výcvikom, teraz je v najväčšej puberte.