Ahojte, s ktorymi granulami ste najviac spokojni pre nemeckeho ovciaka? Dakujem za odpovede 😊
@miruska669 ake mate od chovateľa? Je to steniatko ci dospely pes? My mame teraz stena, chcela som o nieco kvalitnejsie, ako daval chovatel, tak som dala Bodreek, nesadli, mala hnacku. Zmenili sme na fitmin kedze predchadzajucim psom sedeli, no nesadli ani tie. Nakoniec som dosla na to, ze jej nerobia dobre vysoke bielkoviny, musi ich mat max do 28%, tak sme na lara nature a super.
Odporúčam opýtať sa v skupine ,,Granuláři" na fb a poskytnúť viac detailov o psíkovi, nie na MK 😊
@lussinda2
Delikan puppy, mame steniako 3 mesiace 😀
@miruska669 ja mu dávam od malička Happy Dog👌
@miruska669 a preco chcete menit granule? Ma nejaky problem? ND granule su fajn a daju sa rotovat prichute co je velke plus
@tundra vsetko malo svoj postup, aj napriek skoro 3t prestupu z novych granul hnackovala. Takze sme sa trapili 1 1/2 mesiaca a posledne granule som uz isla rovno a je po probleme. Bobek ma 2-3x za den a ziaden problem, predtym mala aj 7-8x a hnacka, koprologia bola ok. Sama vet povedala, ze ak ma zle granule a trafia sa dobre co jej sadnu, hnacku nebude mat takmer hned a aj to tak bolo. Co som sa docitala, tak u steniat vacsich plemien robi prave vysoky obsah bielkovin problem, tak som sa aj na to zamerala a pitvrdilo sa to, tie 2 druhy mali 30%. Ale dakujem za radu
@lussinda2 Vysoký obsah bielkovín v šteňacích granuliach môže byť problémom aj z hľadiska rastu - kosti rýchlo rastú až môže dôjsť k panostitíde. Takže aj z tohto hľadiska na to pozor 🙂
Už mi prešlo rukami dosť šteniat a mladých psov a paradoxne najlepší bol pre nich Royal. Po roku potom už iné - N&D, Brit Care, ToTW, Bodreek, Acana a pod.
Raw Bark-kvalitné granule.