PET Pass - nedostatok miesta

2. nov 2024

Ahojte baby. Ako riešite nedostatok miesta v pet pase? Máme posledných 5 kolóniek na odčervenie. Museli sme zapisovať všetko, cestujeme.

btus
2. nov 2024

veterinár vám vytaví nový petpass

autor
2. nov 2024

@btus taktiež za poplatok?

btus
2. nov 2024

netuším, ale asi nie až za tak veľký, ako keď sa čipuje. Možno 15 Eur? Netuším. Ale isto za poplatok.

nila0622
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nila0622
2. nov 2024

Upsik, nedočítala som s tým cestovaním. Tak asi áno, najskôr nový pas. Opýtaj sa veta 😁 Alebo možno zapisovať na tie voľné strany o zdravotných záznamoch + dátum, podpis, pečiatka vet.

autor
2. nov 2024

@nila0622 môžem sa spýtať čo bolo predtým v zmazaniu odpovedi? 😄 asi to budeme musieť riešiť s novým pasom, dúfam že do konca roka ešte vydrží 😄

nila0622
2. nov 2024

@autorka Že ak necestuješ, nezapisovala by som a nechala tie zvyšné okienka na cestovanie 😁 Inak ja zapisujem do 1 okienka 3 odčervenia od začiatku, nikto zatiaľ nikdy neriešil.

autor
2. nov 2024

@nila0622 ano, tiež sme tak rozmýšľali no vetka nechcela povoliť 😄

btus
2. nov 2024

@nila0622 ja mám tiež len šteniatkovské odčervenia v pet passe. ináč len očkovania, chirug. zákroky. Ak ivem do zahraničia, dávam potvrdiť, že je všetko ok a vtedy nalepím aj odčervenie. Akurát ešte pred výstavou musím mať potvrdenie, že pes je zdravý. A nikto nikdy nekontroloval. Len besnotu.