Pes zožral kravské výkaly, môže sa mu niečo stať?

25. júl 2024

Prosim vas moj pes (stena) zozral kravske vykaly bol na stopovacke a nestihla som ho zastavit. Pustit nechcel cela ruka od vykalov, stihol zozrat, sam cely smrdi.. moze sa mu nieco stat?

pribinak
25. júl 2024

Nic sa mu nestane ….psi bežne žerú hovienka bylinožravcov

Pre psa je trus zajaca či srnky niekde na poli či v lese prirodzený zdroj vlakniny

stellarstar
25. júl 2024

Ešte bude žrať aj vlastné 🤣🤣 nič mu nebude

autor
25. júl 2024

Ste ma upokojili 😔 zlakla som sa velmi.. ucim ho na nahubok no este nie je nan uplne zvyknuty a kedze je to stena berie do ust vsetko mozne

mondolina
25. júl 2024

môj pes žral mačacie hovienka 🙈

pribinak
25. júl 2024

Šteniatka sa v hovienkach aj vyvalaju, aj v zdochlinach ….. to je pes, zviera

Inak s tým náhubkom by som nechodila na každú orechdzku, to tiež nie je žiadajúce

colsami
25. júl 2024

Bude smrdiet a maximalne zahnackuje, takze ak uvidite ze stolica ide do hnacky, na mieste je hladovka 24h a dietna strava este dva dni a malo by to byt ok, ze sa to nezvrhne zbytocne.
Al malo by to byt ok 🙂

autor
25. júl 2024

Ved prave ze smrdi a nie je zvyknuty na vanu, boji sa a vyskakuje von cize mam aj problem ho umyvat 😭😭

marianeta
25. júl 2024

Moja fenka keď bola šteňa ( už dlho nežije) tak zozrala tiež nejaké 💩ale to bola take riedke ..Prišli sme domov a asi po pol hodine to vyvracala na sedačku.. Našťastie ju mama prekrývala plachtou aby sa tam nevycurala a tak..No smrad v byte neskutočný 🤢. Mala som na dožitie aj starú fenku a tá išla po 💩 stále..

lakebabe
25. júl 2024

Prezije neboj sa. Nás pozral hovna asi všetkých živých tvorov co našiel 😄 aj par zdochlin 😀
Max ho preženie alebo sa vyvracia ale pochybujem

marianeta
25. júl 2024

A čo má 100 kg keď ho neudrzis vo vani? Ja som tú starú fenku kúpala tak ,že mala obojok a za ten som ju držala inak by mi ušla z vane.Jedine takto ako tak držala, a čo chvíľu som jej podsuvala pamlsok.

andrejka999
25. júl 2024

Naše fenka ako šteňa, zjedla každé 💩, ktoré videla. To bola sekenda a mala ho v sebe 🫣. Teraz má už 1,5 roka a našťastie ju to už prešlo. Keď vidí teraz 💩, tak len ovonia alebo obíde.

autor
25. júl 2024

@marianeta 100kg nema ale je to skoro 20kg stema cize vahu a silu ma uz teraz riadnu na to aby som 1 rukou drzala vzpierajuceho sa psa a druhou umyvala 😔 Boji sa vane, nechce ani pamlsky brat, len sa co najrychlejsie odtial dostat

lakebabe
25. júl 2024

Niekoho popros o pomoc nás má skoro 60 kg ja držím muž kupe😄

miriamzba
25. júl 2024

A bezne ho ako umyvas?

biglovemom
25. júl 2024

To je niiic…moj ludske vykaly pozral alebo zdochnutu rybu🤢🤢 gurman no🙄🙄

rozculena
25. júl 2024

dala si mu pod nohy nejaký starý uterák alebo nešmykľavú podložku?

nenne27
25. júl 2024

@stellarstar vlastne by nemal urcite zrat

evkakorcek
26. júl 2024

Pes žerie výkaly, keď mu chýbajú probiotiká. Treba kúpiť v lekárni. Alebo aj tak...... Kvasnice ako rýchla pomoc. Môže to trvať 5-7 dni.
Inak sa mu nič nestane.

majorek
26. júl 2024

Tie co tu pisu ze nic sa nemoze stat tak asi nepoculi o paraviroze,v tejto dobe uz zriedkavejsie ale objavuje sa .Tak ak neni ockovany a dostane to mas po psovi.

heln
26. júl 2024

mas prvy krat psa?
pri miluju vonu kravskeho hnoja....
mala som civavy, tie boli cele zelene ako sa v nom valali, ked sme sli na luku.... lahodka su aj dazdovky, zdochnute zaby a ryby, ked sa v tom vyvalaju, smrad jak das.

zuzanita1609
26. júl 2024

Náhubok mu nedávaj,keď beháte dakde po lúke,za domami,mimo mesto. Potrebuje čuchat, hrabať, stopovať,je to predsa stále vlk. Musíš len na neho rázne zakričať,aby nežral všetko čo mu vonia. Také napríklad ,,fuj to" !! Musí vidieť,že si na.ratá na neho😉. A z kravinca mu nič nebude,len pravidelne odčervuj.

sevrin
26. júl 2024

Proti gustu žiadny dišputát!