Pes zjedol kocku z lega

25. máj 2024

Ahojte, môj psík jack russel zjedol malú kocku lega. Nemá žiadne poroblemy, no stresujem, lebo už prešli 3 dní a v stolici som tu kocku stále nenasla. Myslíte, že to vadí? Normálne papa, pije, kaka.

maranco
25. máj 2024
petronellla87
25. máj 2024

Boby?

doriiis
25. máj 2024

Tak zober Bobiho na veterinu.😄

iwesska
25. máj 2024

Takze on predsa existuje🤭 Potlac Bobi leeebo,chcem naspat to leeego...😂 A co sa neopytas lekara?

luccija
25. máj 2024

Vadí choď k veterinarovi

3009
25. máj 2024

Môže dostať zápal čreva a môže mu prasknúť a skape. Takže to treba riešiť.

zuzanna33
25. máj 2024

Ak si si neni istá treba aby spravili rengen ale to hneď uvidíš na správaní nechuť do jedla a pod. Aj mi máme jacka čo neutečie to chytí

tundra
25. máj 2024

Ziadny stres,vyvrati ju neboj.Psy aportery casto zozeru kamene a potom ich vyvratia.Tak isto kosti,ktore sa nerozlozia v zaludku su vyvratene.
Nas pes zozral asi 4 ponozky,po jednej samozrejme a vzdy ich vyvratil.Najdlhsie mu to trvalo 5 dni.Trpezlivost ruze prinasa😉,tebe kocku z lega.

colsami
25. máj 2024

No pozri, ak ma crevo normalne priechodne, cize ma stolicu ale zaroven nehnackuje, nejde z neho voda, v creve to nebude. Jedine ze by to stalo v zaludku ale nemyslim si ze by to tam stalo uz 3 dni a pritom pes je uplne ok.
Takze bud to vyvratil vykakal a nevsimli ste si, alebo to realne nezjedol a vyplul niekde.

Zatial ti staci pozorovat psa. Akonahle zacne byt apaticky alebo budes pozorovat nieco z tohto - zvracanie, naduvanie, brusna bolestivost, hnacka alebo zapcha, nechutenstvo do zradla ci teplota, v tom pripade hned na veterinu.

Dovtedy by som z toho vedu nerobila.
Niektore cudzie predmety mozu crevom prejst. A ine, nie vsetko psy vyvratia - potom by sme nemali na veterine pravidelne enterotomie a nevytahovali zaseknute ponozky, kamene, dreva, hracky... A potom majitel moze len dufat ze zapalene crevo nezacne hnit.

Takze netreba to zlahcovat, ale kym je pes podla tvojich slov ok, odpozoruj si ho.

ktochytavzite
25. máj 2024

vysere ju,nas zozral plastovu malu loptu,ani neviem ako keby ju nevyvracal ani neviem ze nieco zozral. Horsie by bolo keby zozral baterku. a prosim Ta ten babatovsky slovnik pre psa si usetri oes sere a zere,papaju a kakju rozkosne deticky nie Jack russel co ma ledva chlpy a vyzera odpudzujuco.

autor
25. máj 2024

@colsami
@tundra ďakujem za NORMÁLNE Odpovede ❤️

sharka174
25. máj 2024

Ahoj..mala som takeho tululum psa čo mal potrebu žrať predmety.. už som potom mala doma pre istotu 3% peroxid, že keď niečo zožral tak som mu dala peroxid( ale to boli situácie kedy som videla , že niečo zožral) a hneď tú vec vygrcal.

pomaranc24
28. máj 2024

@tundra presne som si spomenula na môjho (už s nami nie je, ale dala mi nádherných spoločných 12 rokov)
Tiež zožrala pár ponožiek (jednu mne priamo z nohy stiahla), pár špongií na umývanie riadu, igelitových sačkov (to nám teda jedno nebolo). Povyžierala pár metrov brečtanu 🙈.
A dnes už pre mňa najvtipnejsie, kvet karafiátu, ktorý som držala v ruka a šla som ho dať mamine ku dňu matiek - dostala len stopku. Mama sa hrozne smiala a ja som revala (nemala som ešte ani 10) 😂😂😂

valise
28. máj 2024

Nemohol ju vyvratit niekde?

29467
Včera o 20:09

Dobrý večer priatelia moj pes stále žerie kamienky už som zúfalá má len 2 mesiace nemal niekto taký problém nechýba by nejaký vitamín čo poviete.

colsami
Včera o 21:20

@29467 stenata to bezne robia. Jedia co zbadaju. Takze nie, nechyba mu ziadny vitamin.

29467
Včera o 21:45

@colsami ďakujem ale on keď ideme vonku tak to je strašné on to v kuse robí nie len že ráz za čas a keď zvracal tak samé kamienky.

colsami
Včera o 21:46

@29467 ano to stenata robia. Treba mu to cim skor zakazat, aby pochopil ze je to nezelane spravanie.